Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Haklısın... ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklısın... ?
Gece saat 2de nobette her sey ciddiye alinirBelli zaten xD biraz da geyik yapalım ya sürekli ciddiye almayin
Adamlar satmadan aliyor biz 1 senedir alamadik
vay vay canim
sence?Sa
Pişti ve kumar batagina dusmustum 3 4saattir bakamadim
Kayda deger bir gelisme var mi renktaslar
Amcamın memeleri olsaydı halam olurdu..yazın emre akbabayı almayıp forvet alsaydık simdi serdar azizle takas ederdik.
Avatardaki fotoysa lütfen paylaşmaPato-Tetteh gelsin buraya kendimden ciplak resim paylasscagim
Şu an bizde alıp oynatabileceğin hiçbir yerli futbolcu yok. Serdar ve Ozan vardı onlarda gitti. Oynayabilecek adamlar Enes yetersiz 11 için yedekte kalmaya gelmez, Kaan Ayhan sağ bekte çok vasat, stoperde yine bizim beklentimizi karşılamaz. Emre Mor 11 oyuncusu değil şu haliyle, Merih'i bilmiyorum o iş yapar belki. Koca dünyada alıp bizde direk 11'e koyalım diyeceğin bir türk oyuncu yok neredeyse.

Pato-Tetteh gelsin buraya kendimden ciplak resim paylasscagim
Emre Akbaba biraz gurur meselesi olmuştu bir de emre hafife alınacak bir adam değil sakatlamamış olsaydi 7-10 gol arasi atardi bence skorer bi adam yerli taliscayazın emre akbabayı almayıp forvet alsaydık simdi serdar azizle takas ederdik.

Tetteh'i almayan şerefsizdir.
inş knk gözümüz forvet görecekVery close demiş manu
Geldi gozuyle bakiyorum artik
Tetteh'i almayan şerefsizdir.