Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben onemsiyorum oldukca

Kulubun kurulus misyonu ortada. Acikca belirli olan "fair play" kurallarina uymayarak (ki uyari da gelmis Unal Aysal'a) men edilmeyi Galatasaray'a yediremiyorum.

Biz Fenerbahce - Besiktas gibi degiliz. Bu adamlar sikeci. Biz bir sebepten oturu sikeci degiliz

Kesinlikle ilkesel bir mesele benim icin
E diyorum ya kurulus amacımız avrupaysa niye ortaligi yakip yikmadik o 6. ve 8. oldugumuz sureclerde. Daha büyük kaos değil mi?
Bana kalsa bu adamlar anlaşmayı yaparken bu işin ibneliğinide düşündüler hesapladılar. Artık 2-3 oyuncu mu okutur kapardılar storeyi a.ş. bünyesine geçirip kaynak yaratırdılar bilemem ama illaki bir planları vardı.

Ben o men olayında koca kulaklı herifin hainlik yaptığını düşünüyorum keza mevcut yönetim men cezası yenilen miktardan daha fazla açığa rağmen işin içinden sıyrıldı. Birisi gidip bileklik gosterdi hayal sattı diğeri geldiğimizden beri 20 milyon euro kazanc elde ettik diye savunma yaptı.
Nasıl arazileri peşkeş çekip zarara uğrattıysa men yememizde de o herifin payının büyük olduğunu düşünüyorum.

Ha olan oldu geçmiş geçmişte kaldı ama bana gore/bize göre 6.lık ve 8.lik rezaletinin yaninda men yemek çok küçük bir olay.

Bir sene sonra o kurulus amacimiz olan yere gidip ilk turda elendik bak o daha buyuk rezillik.
Evet kızmalı mıyız kesinlikle, eğer s.ligine gidemeseydik daha büyük kin gütmeliydik desteklerim fakat dursun piyonunun asıl amacı olan galatasarayı üst sıralardan uzaklaştırıp zarar ettirmek ve arazileri ucuza kapatmak gibi bir kaos varken çokta takılmamak lazım.

Burhan Can Terzi: "Pato ve Alan, forvet transferindeki hedefler. Takımda 6 Brezilyalı isim olacak. Brezilyalı isimlerle başarı geliyor. Bu kimya uyuyor."

Maicon,Alan,Pato,Marcao,Mariano,Fernando

biraz erken yola cıkmamislar mi ayin 30unu falan bekleselerdi keske
Gerci adamlarda hakli nagatomonun bonservisi 10 gune alabilmisti
Hatalarından ders aldı yönetim.Nasıl eleştirdiysek şimdi de teşekkür etmeliyiz.Göztepe maçına yetişecek olmasından dolayı hatalarını affettirdiler.

E diyorum ya kurulus amacımız avrupaysa niye ortaligi yakip yikmadik o 6. ve 8. oldugumuz sureclerde. Daha büyük kaos değil mi?
Bana kalsa bu adamlar anlaşmayı yaparken bu işin ibneliğinide düşündüler hesapladılar. Artık 2-3 oyuncu mu okutur kapardılar storeyi a.ş. bünyesine geçirip kaynak yaratırdılar bilemem ama illaki bir planları vardı.

Ben o men olayında koca kulaklı herifin hainlik yaptığını düşünüyorum keza mevcut yönetim men cezası yenilen miktardan daha fazla açığa rağmen işin içinden sıyrıldı. Birisi gidip bileklik gosterdi hayal sattı diğeri geldiğimizden beri 20 milyon euro kazanc elde ettik diye savunma yaptı.
Nasıl arazileri peşkeş çekip zarara uğrattıysa men yememizde de o herifin payının büyük olduğunu düşünüyorum.

Ha olan oldu geçmiş geçmişte kaldı ama bana gore/bize göre 6.lık ve 8.lik rezaletinin yaninda men yemek çok küçük bir olay.

Bir sene sonra o kurulus amacimiz olan yere gidip ilk turda elendik bak o daha buyuk rezillik.
Evet kızmalı mıyız kesinlikle, eğer s.ligine gidemeseydik daha büyük kin gütmeliydik desteklerim fakat dursun piyonunun asıl amacı olan galatasarayı üst sıralardan uzaklaştırıp zarar ettirmek ve arazileri ucuza kapatmak gibi bir kaos varken çokta takılmamak lazım.

Altinci olmak, sekizinci olmak gibi seylerin utanilacak bir yani yoktur. Elinden geleni yaparsin, olmaz. Her buyuk takim bu duruma dusebilir.

Dursun'un tabii payi var yenilen mende ama Unal Aysal'in payi daha buyuk. Yapilan zararin cogu onun. Ayrica UEFA direkt gelip ceza kesmiyor zaten, bu adam uyarilmis. Uyarilmis ve hicbir sey yapmamis.

Kurallara uymayip men yemek rezalettir. Bu kurallarin adi neden "fair play"? Cunku senin olmayan parayi harcarsan haksiz rekabete giriyorsun. Hile yaparak basariya varmaya calisiyorsun. Ha FFP dogru mudur onu sabaha kadar tartisiriz ama FFP bir realitedir ve bu realiteye uymayip kulubu men cezasiyla karsi karsiya birakmak buyuk rezalettir.

Sike yapanla ayni tefe koyuyor seni ceza. Oyle dusun. Sportif basarisizlikla kurallara uymamayi karsilastirma.

Ilkeleri, kurumsal butunlugu, vizyonu ve misyonu olmayacaksa Galatasaray sadece bir teneke kolleksiyoncusudur.

Paok transfer konusunda ders veriyor.

Bu devre arasi transfer doneminde forvet oyuncusu Prijovic'i 10 milyona Garry'nin gittigi takima sattilar, yerine de bu 23 yasindaki polonyali forveti 2 milyona aldilar, bu sezon ligde 17 macta 8 gol atmis

Karol Swiderski - Oyuncu profili 18/19
Yaw arkadas millete guzel leme yapacaz diye sekilden sekile giriyorsunuz bizde 3.5 a aldığımız adamı 10 verdik
Alt yapıdan oyuncumuzu 11 verdik

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru diyorsun. Semih denen krakere sığır demek doğru olmaz.
Sarı kedi daha doğru olur. Malum cok narin.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Serdar da cok nadir başkan
Menajerini dinledin mi eleman surekli hastayım rahatsızım sakatım diyerek Mac oynamıyor kulup doktoru oynayabilir raporuna ragmen

Böyle adam Galatasaraya ne fayda saglar

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brezilyali iyi guzeldre 4ten sonra isin bokunu çıkarıyor onlarda. kritik cizgimiz 4 brezilyali olmali fazlaliklari ucaktan atabiliriz.
fernando ve maicona el sallayip 2 herif bakilmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt