Barbaros Kaplan
10 Numara!
- 15 Ocak 2012
- 10.557
- 7.022
- 1.513
Alacağımız oyuncu inş hazırdır.Göztepe maçında çok lazım olacak.30 35 dakika bile oynasa yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bu tinderda biriyle eşleştiniz diyor akış kısmına girince kimseler çıkmıyor.Oha
Şu fani omrümde 5 kisiyle anca eslesebildim.
Model fln misin hocam
konu dışı ama bi bilgin var mı?Paok transfer konusunda ders veriyor.
Bu devre arasi transfer doneminde forvet oyuncusu Prijovic'i 10 milyona Garry'nin gittigi takima sattilar, yerine de bu 23 yasindaki polonyali forveti 2 milyona aldilar, bu sezon ligde 17 macta 8 gol atmis
Karol Swiderski - Oyuncu profili 18/19
Oha yani... Kulüp tarihinin en büyük utanç durumudur yönetimsel anlamında açıkçası.Hacı men yiyip uefaya gitmek yuz karaligiysa 6. 8. ve 4. olmak sampiyonluk kadar degerli sanirim.
Gereksiz anlam yukleniyor şu men olayına.
Fakat taffarele büyük saygı duyuyorlar. Yoksa tafi adamı öper...Brezilyali iyi guzeldre 4ten sonra isin bokunu çıkarıyor onlarda. kritik cizgimiz 4 brezilyali olmali fazlaliklari ucaktan atabiliriz.
fernando ve maicona el sallayip 2 herif bakilmali
Hocam bu tinderda biriyle eşleştiniz diyor akış kısmına girince kimseler çıkmıyor.konu dışı ama bi bilgin var mı?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ciddi mi bu commentHatalarından ders aldı yönetim.Nasıl eleştirdiysek şimdi de teşekkür etmeliyiz.Göztepe maçına yetişecek olmasından dolayı hatalarını affettirdiler.
İlk başta transfer becerileri yoktu.Hatalarından ders aldılar.Tekrar kenetlenip şampiyonluğa koşmamız gerekirken niye eleştirelim?MAYISLAR BİZİMDİR!ciddi mi bu comment
Eren gibi ıskalamışsın hocam.Hocam bu tinderda biriyle eşleştiniz diyor akış kısmına girince kimseler çıkmıyor.konu dışı ama bi bilgin var mı?
Hatalarından ders aldı yönetim.Nasıl eleştirdiysek şimdi de teşekkür etmeliyiz.Göztepe maçına yetişecek olmasından dolayı hatalarını affettirdiler.
Pato-Alan ikilisini tek kelimeyle özetler misin
ilk başta yoktu şimdi var yani transfer becerileri öle miİlk başta transfer becerileri yoktu.Hatalarından ders aldılar.Tekrar kenetlenip şampiyonluğa koşmamız gerekirken niye eleştirelim?MAYISLAR BİZİMDİR!
Hocam marcao için izin verdik biz o yüzden gecikti. Hazır gelecekler zaten idmana çıkmalarına gerek yok.Yetismez baskan. Marcaoyu aldik adam bir hafta sonra geldi. Mumkun degil Cumartesi sahada olmasi. Yarin kap yaparlar. Carsamba detaylar bildirilir. Cuma filan gelir adam. Idmana bile cikmaz Cumartesiden once.
Tamamiyle rezillik.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eşleşme alınca konvoya çıkan,balkona bayrak asan insanlar var hocam.Sevindim.
Bi an problemin bende oldugunu dusundum, uzucuydu
Eren yanımda gomis gibi kalır bu durumdaEren gibi ıskalamışsın hocam.

üzülme ben 20 kişiyle eşleşiyom 19 tanesi cevap yazmıyo bu daha kötüEren yanımda gomis gibi kalır bu durumda