Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spartak Moskova Luiz Adrinao'nun 8 milyon Euro'luk bonservisinde indirim yapmayınca aynı menajer Gilmar Veloz Pato'yu önermiş. Çin'de yıllık 12 milyon Euro kazanıyordu. Ama pazarlıklar başlamış...

Adebayorun basaktan ayrilmasini isterim.

Ulan bari göztepe maçına yetiştirin puan kaybında ligden koparız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Spartak Moskova Luiz Adrinao'nun 8 milyon Euro'luk bonservisinde indirim yapmayınca aynı menajer Gilmar Veloz Pato'yu önermiş. Çin'de yıllık 12 milyon Euro kazanıyordu. Ama pazarlıklar başlamış...

yılda 12m kazanan bir admaı takıma getirmemiz mümkün değil. taş çatlasın 4.5 falan verdik diyelim geri kalanını öpücükle mi tamamlıcaz.

Comolli Feneri küme düşürecek Bir Adebayor bir Demba Ba :D

Beter olsunlar şike sürecini unutmadık Allah’ın sopası yok düşüp ye çıkamazlar inşallah darısı sekiztaş ve akbilspora hamsileri saymıyorum onlar looser zaten allah onların belasını tümden vermiş

..
907dea1a69e681465a647d5543e06434.jpg
ben bolvadinde okudum üniyi alperde oralı abisiyle babasıyla konuşmuşlugum var bütün bolvadin biliyor alper kücükken beşiktaşlıymış

Pato'nun menajeri konuşmak istemiyorum hassas bir süreçteyiz demiş bizimle ilgili.

Ersun Yanal küt küt küt

Volkan
Moses Skrtel Serdar HAK
Dirar Jailson A.Silva
Ba Adebayor Valbuena

4. bitirir ligi

semih in idman olayı gerçekse tepki gelmesin diye forvet transferiyle birlikte açıklamaları mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt