Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altyapidan surekli oyuncu cikaramamamizin en buyuk sebebi bu. Tonla vasat adam aliyoruz.

Semih selcuk mugdat gibi adamlarin ne bok oldugu biline biline aliniyor ve oynatiliyor.

Semihin oynayacagi her dakika gokayi oynat. Mugdatin oynayacagi her dakika Ali yavuzu oynat. Selcukun oynayacagi her dakika celili oynat. Bu ornekler boyle uzar gider. Herkes essek gibi biliyor bu cocuklar en kotu bu vasat adamlar kadar oynar.

Ama bizde bu kafa olduktan sonra 10 yilda bir altyapidan oyuncu cikarmaya devam ederiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla bu görüşe katılmamak elde değil. Ahmet leşine 2.5 m euro verdik herhangi bi alt yapı oyuncusu onun kadar oynat. Keza muğdat leşi ne yapmışta bizde anlamak güç

Altyapidan surekli oyuncu cikaramamamizin en buyuk sebebi bu. Tonla vasat adam aliyoruz.

Semih selcuk mugdat gibi adamlarin ne bok oldugu biline biline aliniyor ve oynatiliyor.

Semihin oynayacagi her dakika gokayi oynat. Mugdatin oynayacagi her dakika Ali yavuzu oynat. Selcukun oynayacagi her dakika celili oynat. Bu ornekler boyle uzar gider. Herkes essek gibi biliyor bu cocuklar en kotu bu vasat adamlar kadar oynar.

Ama bizde bu kafa olduktan sonra 10 yilda bir altyapidan oyuncu cikarmaya devam ederiz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
semih rotasyona alındı.mirandalar bekliyodunuz ama olmadı işte

su da gercek.. biz ne zaman bi oyuncu veya onun kulübü ile görüssek adam o aralari ya goller atar ya estirir yildiz olur.. iyce masrafi cogaltiyorlar dingiller..

Tetteh'in yaptığı asist anca değerini düşürür. Oynadığı saha, rakip defans, topa vuramayışı filan net eksi yazar tek iyi olduğu şey şanslı olması.

Allah belanizi vermesin yeni gördüm cidden semih leşini geri almişlar, kafayı yememek elde değil yemin ediyorum, takımın icine soktular, sezon sonu mariano, belhanda vesayreyi de satarlar
2019/2020 kadromuzu hayal etmek istemiyorum. Yönetimin bonservisli transferlerli:

Emre taşdemir
Marcao
Ömer Bayram
Semih Kaya
Mugdat celik

Sanırsın Lüleburgazspor

Yeter lan . Semihi mi açıkladınız öncelik semih miydi?? Takim forvetsiz lan pislik herifler. Hasanın aciklamalari dogrultusunda 1 forvet alir kapatirlar transferi.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah belanizi vermesin yeni gördüm cidden semih leşini geri almişlar, kafayı yememek elde değil yemin ediyorum, takımın icine soktular, sezon sonu mariano, belhanda vesayreyi de satarlar
2019/2020 kadromuzu hayal etmek istemiyorum. Yönetimin bonservisli transferlerli:

Emre taşdemir
Marcao
Ömer Bayram
Semih Kaya
Mugdat celik

Sanırsın Lüleburgazspor
Bonservisli değil yalnız Semih.

altyapı hassasiyetiniz guzel de,yunusu oyuna al oyuna al diyip yunusu veya baska birini 10 15 dklarla çöp ilan eden tayfa da sizsiniz.bi dik durun abi ya.bu olay benim midemi bulandırıyo.

yunus baslıgına girmedim.yunusun sondklarda çalımı atıp,rakibe feyk yapıp ,belhandaya pası atıp girdiği verkaçtan ve belhandanın vermediği pastan söz eden yoktur eminim.varsa yoksa 1-2 pas hatası

bize gelmedigi halde sakatlik numarasi yapacak kral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt