Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.335
- 3.675
- 1.778
Milan Paqueta diye bi adam almış akıllara zarar
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pato olayı modeste gibi oldu diyelim ama patoyu alamayınca alanıda alamayacaklar ne alakaGerçekleri sadece gercekleri duymak istiyor musunuz? Olacaklar pato modeste v2 olacak pato icin ugrasip alandan vazgececekler sonra patoyu alamayinca alanida alamayacaklar sonuc dembaba
ben seçebilir miyim peki
Mesajımdaki fikre katıldın mı, muhalefeten mi yazdın, anlayamadım ama Porto' nun öptüğü prensleri biliyoruz; kurbağalar gündeme gelmediği için gözden kaçıyor. Porto da finansal açıdan iyi durumda değil bir süredir...Porto da aşağı yukarı aynı rakamları ödüyor. Sorsan scoutları müthiş yeaaa
Tamam lanben seçebilir miyim peki
tşkTamam lan
Bi kaç sene önce yüz milyonlarca kar etti adamlar. 10a aldı 50ye sattı..Mesajımdaki fikre katıldın mı, muhalefeten mi yazdın, anlayamadım ama Porto' nun öptüğü prensleri biliyoruz; kurbağalar gündeme gelmediği için gözden kaçıyor. Porto da finansal açıdan iyi durumda değil bir süredir...
Yani?!...Bi kaç sene önce yüz milyonlarca kar etti adamlar. 10a aldı 50ye sattı..
Kiralik mi