Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veli Yiğit: “22 yaşındaki Fransız forvet oyuncusu Lys Mousset menajerler aracılığıyla Galatasaray’a önerildi.”

Pato ve Alan gelse Abdürrahim Albayrak ile barışır miyiz beyler ?

Hocam yapma neden soso hiç aşağılanmıyor. Arap dediklerimiz de yıllarca fransada yaşamış insanlar. Kendilerini aşağılayan insanlara medeniyet dersi verecek kalitede insanlar. Açıkçası belhandanın durumu wesleyden gelen bi durum. O dönem hem wesley hem belhanda yıprandı. Belhandadaki olay gamsızlık ve takımı eksik bırakmakla sonuçlandığı için bi nefret var. Tspor maçında o hareketi yapmasaydı o maçı çevireceğimize inanıyordum. Tepkiler bu nedenle bence.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Performansı ile eleştirirsin saygı duyarım o ayrı. Ama ırkçılık bizim kitabımızda yazmaz. Ki Belhanda çok hata yapıyor eleştiririm küfür ettiğim de oluyor. Ama ırk meselesi farklı. Neyse ben forumda çok girmem siyaset veya bu gibi işlere. Cümletten hayırlı geceler. Pato ve Alan olmaz diyen arkadaşlara da bir çift sözüm var. Gidin voleybol izleyin.:D

Veli Yiğit Alan yarın akşam İstanbul'a gelecek dedi, hava yolu ismi veremem dedi, muhtemelen Emirates (BAE).burada iş Levent abiye düşer, Yarın akşam Dubai-İstanbu uçuşunda kulübe ait rezervasyon var mı?

İyi geceler renkdaşlarım. Gün içerisinde konuyu pek takip edemedim. Bizim Apo Dubai’deki tatilinden fotoğraf falan paylaştı mı?
Sahilde şezlonguna uzanmış kokteylini yudumlarken çekilmiş bir fotoğraf bekliyorum kendisinden.

ÖZEL | Galatasaray devre ara transfer döneminde taraftarının merakla beklediği golcü tranfserini bitirdi. Sarı-kırmızılılar eski Beşiktaşlı golcü Demba Ba'yı kiraladı. @serdarsaridag

lys mousset, fransadayken istiyorduk kendine yok etti.

hahahahaa pato alan bekleyenler alın size demba ba bizim yönetimin çapı bu işte yazıklar olsun

İnanmıyorum kesinlikle habere kendi takımı rezil halde aklı sıra taraftarı ayağa kaldıracak

Dembaba yalandır umarım .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt