Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ba yı bize itelemeye çalışıyorlar biliyorlar ki alan-pato gelirse ligin oynanmasına gerek yok.

Hocanın listesinden kaçıncı sıradaki adamlar alındı bir de onu düşünmek lazım tabii. Muğdat hocanın forvet listesindeki birinci isim miydi yoksa onuncu mu? Ne dersin kaçıncı tercihiydi sence, aradığı forvet miydi? Buna evet diyeceğini sanmıyorum.

Görüldüğü üzere transfer sadece Terim'in kontrolünde değil.

Muhakkak 1.siradaki ismin maliyeti 10 m € vardir.Daha once dedim.Her hoca en iyi oyunculari ister ama mali imkanlarin yeterli olmayabilir.Ayrica Mugdat dogru bir ornek olmayabilir.Cunku yerli oyuncu piyasasi ve yeterliligi cok dusuk seviyede.Hoca,Unal Aysal doneminde tam yetkili degildi ama bu donem tam yetkili.En azindan ben buna inaniyorum.M.Cengiz yonetimi F.Terim'in ustune cikabilecek profilde bir yonetim degil cunku.

belhanda gitsin savanier gelsin
donk gitsin penaranda ya da haraslin gelsin

İzlediğim en iyi 11

---------------Neuer
Cafu Cannavaro Ramos Marcelo
----------Y.Toure Zidane
C.Ronaldo Kaka Ronaldinho
----------------Messi

Peste efsane takımla bu 11 i çıkarsam 1 Allahın kulu yenemez, şuna bak ya harika resmen, değil mi?

Not:yazmak isteyipte yazamadığım 5-6 kişi daha var ama malum 11 kişi olması gerekiyor. ?

Pato transferi olursa Sneijder ve Drogba seviyesinde birisi gelmiş olacak. Yaşıda 29 henüz. 3-4 sene üst seviye oynar.

İnşallah olur ama transferin durumunu bilmiyoruz maalesef pek.

ben sürpriz gidişler ve gelişler bekliyorum arkadaşlar.hoca ortasha ve kanat aldıracak bence

Tehteh gelsin çöp çıksa da en azından Scout deriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

belhanda ve donk topun agzında keisnlikle

Belhanda 8-10m euro > Arabistan

Johanssen 8 numara
Jeando fuchs 6 numara
Savanier 8 numara

mukemmel olur

pato ve balotelli fırsat transferiydi : (((((

İzlediğim en iyi 11

---------------Neuer
Cafu Cannavaro Ramos Marcelo
----------Y.Toure Zidane
C.Ronaldo Kaka Ronaldinho
----------------Messi

Peste efsane takımla bu 11 i çıkarsam 1 Allahın kulu yenemez, şuna bak ya harika resmen, değil mi?

Not:yazmak isteyipte yazamadığım 5-6 kişi daha var ama malum 11 kişi olması gerekiyor. ?

Pes 18-19da Hirvatisanla hoş etmek isterim seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt