Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yillik 2.4 milyon euro teklif etmisler :asd:

Fenerbahçe, Milan'ın stoperi Cristian Zapata ile ilgileniyor. Sarı lacivertliler, 32 yaşındaki Kolombiyalı'ya 2,5 sezon sürecek, yıllık 2.4 milyon euro kazanacağı bir sözleşme önerdi. (Di Marzio) Efsane Spor on Twitter

Sen nerde kalıyorsun dün abim gitti İstanbula haberim olsa yollardım. Bana hediye ettiler 3 ay önce ps4 slim 1tb 2 tane kol ve fifa ile. 329 euro ya almışlar indirimde ama ben oynamam hiç sevmem oyle duruyor paketinde. Uygun fiyata yollardım kartondan çıkarıp valizde.
Ps3 ler 70 euro en fazla burda ama işe yaramaz geçti modası.
Ben İstanbul/Kağıthane’deyim. Almasam seninle bir irtibata geçelim.

Snejder'in o dönem Fener ilede adı geçiyordu. Snejder transferi diyince aklıma şu şikeci gelir hep :asd:

antu-com_380575.png

Ben olsam, Wolfsburgdan Jeffrey Bruma var. 27 yasinda gayet iyi bir stoper. psv den 10m euroya wolfsburga gitmisti, yonetimle kavgali.

firsat transferi olur

Çok güvendiğim bir kaynaktan aldığım haberi, artık paylaşıyorum.

Pato, Galatasaray'a çok yakın hatta bitmek üzere. Ufak tefek pürüzler kaldı, onların da giderileceği söyleniyor. Yılın bombası geliyor, PATO!

Bu kim güvenilir mi

Belhanda'yı satsak Alan-Pato-Tetteh yapsak ne güzel olur be

hocam ps4 1800 lira senin önerme baştan gidio zaten ki dediğin gibi bile oynayamazsın ucuz bilgisayarda o oyunları
Hangi oyunlardan söz ediyorsun ki sen?

PS4 için sadece çıkan oyunları zaten ne PS3 de nede pc de oynayamaz ama onlardan hariç hemen hemen bütün oyunları low bütçeli PC de oynaya bilirsin görüntü kalitesi çok iyi olmasına özen göstermek istemiyorsan.

AMD r270x 2gb ekran kartını ucuza bulursun mesela. Far cry 5 rahat şekilde oynanır. I5 çekirdek ve 8 GB ram...

Biraz PS3 fiyatın üstünde olur ama uçurum olmaz

Pato transferinin imkani yoksa demba ba gibi yalanlasinlar hemen hepimiz havaya girdik,mousset falan kesmez kimseyi kötü olmamasina ragmen çıta yükseldi çünkü...

petrocelli - 20.01.2013 22:41
bos.gif

imz resmi olarak atılmadı... daha bunlar piresle de anlaşacaktı...

ben hala gelmez diyorum...

snayderin ne işi var la gay sede.

@Yusuf Kara

:asd::asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt