Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.799
- 5.188
Maaşını verirlerse gider tabisquirtle gidici diyebilir miyiz o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşını verirlerse gider tabisquirtle gidici diyebilir miyiz o zaman
O Yer Ergun penbe yi bile yalana ittirmisti( gerci terim 2-3 hafta sonra mi ne gelmisti)bu adamin cok sacmaladigini duydum ama transfer haberi verdigini duymadim o kadar güvenerek bagiriyorki inatla Pato Galatasaray da diyor.
di marzio yazdıysa alırlar o zamanyillik 2.4 milyon euro teklif etmisler![]()
Fenerbahçe, Milan'ın stoperi Cristian Zapata ile ilgileniyor. Sarı lacivertliler, 32 yaşındaki Kolombiyalı'ya 2,5 sezon sürecek, yıllık 2.4 milyon euro kazanacağı bir sözleşme önerdi. (Di Marzio) Efsane Spor on Twitter
Ben İstanbul/Kağıthane’deyim. Almasam seninle bir irtibata geçelim.Sen nerde kalıyorsun dün abim gitti İstanbula haberim olsa yollardım. Bana hediye ettiler 3 ay önce ps4 slim 1tb 2 tane kol ve fifa ile. 329 euro ya almışlar indirimde ama ben oynamam hiç sevmem oyle duruyor paketinde. Uygun fiyata yollardım kartondan çıkarıp valizde.
Ps3 ler 70 euro en fazla burda ama işe yaramaz geçti modası.
Ryuk efsanedir ?ryuk reyiz) keh keh keh
Tanrılar alemindeki düşünceli halleri efsaneydi, o sahne tüylerimi diken diken etmişti.
Death note izlediğim 5 anime içinden ilki ve en iyisi

Üçün besin lafı olmaz bir yıllık psn+ aboneside var 250 ye filan verirdim.330 euro 2000 tlyi geçiyor zaten.
Snejder'in o dönem Fener ilede adı geçiyordu. Snejder transferi diyince aklıma şu şikeci gelir hep
![]()
Hangi oyunlardan söz ediyorsun ki sen?hocam ps4 1800 lira senin önerme baştan gidio zaten ki dediğin gibi bile oynayamazsın ucuz bilgisayarda o oyunları
Serdar dan vazgeçti ibneler o zaman.