Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güvendiğim bir kaynaktan aldığım haberi, artık paylaşıyorum.

Pato, Galatasaray'a çok yakın hatta bitmek üzere. Ufak tefek pürüzler kaldı, onların da giderileceği söyleniyor. Yılın bombası geliyor, PATO!

Bu kim güvenilir mi

pust.webp

Hocam adamı tanımıyorum ama bir zamanlar engellemişim ben engellediysem primcidir. ;D

Hangi oyunlardan söz ediyorsun ki sen?

PS4 için sadece çıkan oyunları zaten ne PS3 de nede pc de oynayamaz ama onlardan hariç hemen hemen bütün oyunları low bütçeli PC de oynaya bilirsin görüntü kalitesi çok iyi olmasına özen göstermek istemiyorsan.

AMD r270x 2gb ekran kartını ucuza bulursun mesela. Far cry 5 rahat şekilde oynanır. I5 çekirdek ve 8 GB ram...

Biraz PS3 fiyatın üstünde olur ama uçurum olmaz
dostad ps4 ün yarı fiyatına pc alır oynarsın dedin 900 liralık pcde mayın tarlası oynarsın ancak var mı o fiyata pc
oyun için konsol her türlü daha ucuz
o yazdığın özellikteki pcler 3k dan başlıyo

ben sürpriz gidişler ve gelişler bekliyorum arkadaşlar.hoca ortasha ve kanat aldıracak bence

Çok haklısın.

Onyekuru bizim için gerçekçi hedef değil. Sezon sonu o mevkilere kritik transferler lazım. Sezon sonu taş çatlasa Maicon'dan 3-5 bir şey gelir onun dışında satış yapamayacağız. Birde belki Belhanda ama yetmez gelecek para takviyelere.

Sol tarafa kesinlikle Haraslin alınmalı. Harika bir çocuk. Visca'dan daha iyi olma potansiyeli var. Onyekuru sonrası solu kapatır. Şimdi anlaşıp yarım dönem Legia Gdansk'da oynamasına müsaade edilmeli hem bonservis bedelini de yumuşatır bu biraz. Zaten 2020 de boşa çıkıyor çok bir şey talep edemezler.

Tetteh veya aynı denk de forvete bir scout transferi yapılmalı. Yanına Da Alan veya Pato kim olursa artık şart.

Orta alan için sanırım sezon sonu beklenecektir. Şimdi hamle yapılması çok sürpriz olur. Çünkü Stoke'un durumundan ötürü yine Ndiaye'yi kiralamaya çalışacağımızı sanıyorum.

Linnes kalmalı. Mariano ve Fernando kontratlarını tamamlayacak burada bana göre.
Donk sözleşme maddesini doldursa bile bence salarız yabancı sınırı gelecek. Kalıp yatmaz hocayla arası iyi.

Sinan ve Eren yallah tazyik.

Seneye ilk on bir de minimum 2 yerli olacaktır. Atalay, Yunus, Gökay, Kapı ve Ali Yavuz da rotasyona girer. Dışarıdan yerli alacağımızı sanmam belki Semih.

@Ozan Puki

Orta sahamiza komple degistirmek lazim.

Savanier - Johanssen
Jeando Fuchs

tam bizlik olur

Hangi oyunlardan söz ediyorsun ki sen?

PS4 için sadece çıkan oyunları zaten ne PS3 de nede pc de oynayamaz ama onlardan hariç hemen hemen bütün oyunları low bütçeli PC de oynaya bilirsin görüntü kalitesi çok iyi olmasına özen göstermek istemiyorsan.

AMD r270x 2gb ekran kartını ucuza bulursun mesela. Far cry 5 rahat şekilde oynanır. I5 çekirdek ve 8 GB ram...

Biraz PS3 fiyatın üstünde olur ama uçurum olmaz
Ps3 600 TL ye dolu. Gta 5 i oynatacak bir bilgisayarı aşağı yukarı bu fiyata bulurum diyorsan bana 100 adet sipariş geç başkan.

dostad ps4 ün yarı fiyatına pc alır oynarsın dedin 900 liralık pcde mayın tarlası oynarsın ancak var mı o fiyata pc
oyun için konsol her türlü daha ucuz
900tl ... 150 Euro oluyor.

250 Euro'ya yani 1500 tl ye pc bulur.

PS3 dediğin gibi daha ucuza geliyor kesinlikle ama güncel oyunlar çıkmaya bilir ona

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt