Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
sonda niye :syaş 32 futbolu bıraktım ama ameliyat olacağım. İyileşince de oynamayacağım.
Şeyime sonda takıyorlarmış bir ondan korkuyorum geri hiç bir şeyden korkmuyorum aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonda niye :syaş 32 futbolu bıraktım ama ameliyat olacağım. İyileşince de oynamayacağım.
Şeyime sonda takıyorlarmış bir ondan korkuyorum geri hiç bir şeyden korkmuyorum aslında
belden aşağısı tutmuyomuş ya. bi yerde okudum ama inşallah yanlıştırsonda niye :s
Sayfa 6 en alttaki yorum
Türkiye'de yaşamıyorum evet. Avrupa ile fiyat farkını bakmadan salladım açıkçası.ağabey sen tr de yaşamıyor musun 1500 liraya celeron pc satılıyor burada neler diyorsun senin dediğin şey imkan dahilinde değil
3 katı neredeyse hacı. ?1500 tlde zor ama söyleyeyim. 1500 tlilik bilgisayar gta 5 i zor açar.1500 tl![]()
XDTürkiye'de yaşamıyorum evet. Avrupa ile fiyat farkını bakmadan salladım açıkçası.
Okadar uçurum varsa unutun yazdıklarımı zaten....
Almanya'da ikinci el fiyatlarına göre hesapladım zaten. Türkiye ile fiyat farkının olduğunu düşünmeyerek yazdım maalesef.3 katı neredeyse hacı.1500 tlde zor ama söyleyeyim. 1500 tlilik bilgisayar gta 5 i zor açar.
Pato maalesef 7 giyemeyecek diye biliyorum dogru mu
Bir de Feghouli artik 89 giymese beee
valla ben 2 3 defa dizimden ameliat oldum ya genel anestezi yapıyolar ya epidural yapıp belden aşağısını uyuşturuyolarbelden aşağısı tutmuyomuş ya. bi yerde okudum ama inşallah yanlıştır
7 numarayı sevilen yada sevılebilecek kimse giymesin mumkunse uzun yıllar reis.Pato maalesef 7 giyemeyecek diye biliyorum dogru mu
Bir de Feghouli artik 89 giymese beee
inşallah, dizimi şu an tam açamıyorum ve ağrı var arada dönüyor sence ameliyatı yaza bıraksam sorun olur mu?valla ben 2 3 defa dizimden ameliat oldum ya genel anestezi yapıyolar ya epidural yapıp belden aşağısını uyuşturuyolar
ama o da 7 8 saatte düzeliyor bana hiç takmadılar sonda falan