Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bilmiyorum farkindamisiniz ama Pato'dan bahsediyoruz.

Pato Galatasaraya cag atlatir. Artik kisiligi oturmus, bize rahat 4 yil üst seviyede yardimci olabilecek kapasitede, bilekleri müthis bir topcu. Gerekiyosa tek forvet alalim ama Patoyu alalim. Cok önemli. Cok cok önemli. Sinirlarimizi zorlamaliyiz eger dogruysa.

Alan çinden 3 alıyormuş 2 civarına ikna edilebilir,pato da 5.5 demişlerdi oda 4 e gelse mis.

Alan transferini tamamlayan Galatasaray'da gözler Pato ve Tetteh'e çevrildi. Pato'nun kulübü Tianjin ile bonservis konusunda anlaşan yönetim, Pato ile imza parası konusunu görüşüyor. Tetteh için ise teklif edilen 7,5 M€ Sparta Prag tarafından reddedildi. (@ErhanKaanAdgzl)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne 2’si yahu 3.5’a falan gelecek diyor herkes. 2’ye gelmeyi kabul etmesi imkansız bence de.
Çinde abuk subuk adamlara 10m euro veriyorlar yıllık,orda 3 ü kabul eden adam burda her sene avrupada oynayan takımdan niye 3.5 alsın. Tabi bizde böyle yöneticiler oldukça bu paralar normal geliyor artık.

Ben rakiplerin yerinde olsam gole giden oyuncularımızı şu noktada durdurum.Nede olsa serbest vuruş kullanabilen oyuncumuz yok

Haftasonu çok kritik maç var puan kaybı olursa istersen suarezi getir neye faydası olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt