Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 55 sn.55 saniye önce
Daha fazla
SON DAKİKA
1f6a8.png
Habertürk GS Muhabiri @ErhanKaanAdgzl : Galatasaray, Pato transferinde anlaşma sağladı. Transfer % 90 bitti. Ufak detaylar için görüşmeler sürüyor. #SporcopeÖzel & @ErhanKaanAdgzl
90-loading-progress-bar-clip-art-vector_csp56149665.webp

%99 biten transferleri de biliyoruz. Geçiniz!

Yuzde verilen tum haberlerin sahte oldugunu dusunuyorum. Kacma payi var hepsinde. Sozel lincten kurtulma payı.

Biz gozumuzu acik tutalim.

Çinde abuk subuk adamlara 10m euro veriyorlar yıllık,orda 3 ü kabul eden adam burda her sene avrupada oynayan takımdan niye 3.5 alsın. Tabi bizde böyle yöneticiler oldukça bu paralar normal geliyor artık.

3 almıyor ki, brüt 6 net 4 kazanıyormuş ama ben net bilmiyorum, geçen gün uğur karakullukçu söylüyordu orda duydum, konuya hakim gibi konuşuyordu. Yoksa dediğinde haklısın elbette, Çin’de kazandığından fazla vermeyeceğimiz kesin bence de.

Yuzde verilen tum haberlerin sahte oldugunu dusunuyorum. Kacma payi var hepsinde. Sozel lincten kurtulma payı.

Biz gozumuzu acik tutalim.

Hic birsey kesin degil renktas, bak Premier Lig ekibi Cardiff City'nin yeni transferi Emiliano Sala'yı taşıyan uçak kayboldu.

Adam imzayi atmis ucak kaybolmus. 99% gene iyidir

Kulüpler birligi nerde? Hani hakemler hata yapar ve devamda hata yapabilirlerdi? Halil Umut Meler ligin en iyi hakemlerinde biri

Apo Alan ve Pato ile gelsin ama cok zor

Moderatör tarafında düzenlendi:

6 gün önceki röportajda da sala yine bizden bahsetmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt