Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
salim manav o kadar pato bilgisi verdin alanla ilgili neden yanlış bilgi alıyorsun?

Günlerdir olumlu haber yaptığında çöp kaynak denilen Radyosporun olumsuz haberi itibar görüyor ve inanılıyor, şaka gibiyiz he

Hayır albayrak ve hanedar belli ki alanı getirmeye gitmişler bunu anlamak bu kadar mı zor?

Burada kullanılan komisyonun ne manaya geldiğini cümle sonundaki hain lafından daha net anlayabiliriz kardeşim.
Bir insan mevkisini, yetkisini kişisel çıkarı için kullanıyor, kulübünü-şirketini zarara uğratacak işler yapıyorsa bu dolandırıcılıktır, hırsızlıktır.

imparatorun zarara ugratma gibi bir niyeti oldugunu sanmiyorum
her td yolunu bulmaya calisir futbolda
bence hirsizlikla alakasi yok (yonetici yapsa olabilir). ucundan dolandiriciliga girebilir. ama bu kelimeler somut suclara refer ettiginden dikkatli olmak gerekir
komisyonculuk ise bu kategoriye girmez bu sebeple hiddetlenmeye gerek yoktur

[B]Sporcope[/B]‏ @[B]sporcope[/B] 55 sn.55 saniye önce
Daha fazla
SON DAKİKA
1f6a8.png
Habertürk GS Muhabiri @ErhanKaanAdgzl : Galatasaray, Pato transferinde anlaşma sağladı. Transfer % 90 bitti. Ufak detaylar için görüşmeler sürüyor. #SporcopeÖzel & @ErhanKaanAdgzl

Bizde transferlerin hepsi (ibrahimovic, pires, diarra vs) zaten %99 bitiyor !

Ama o %1 yok mu o %1 , daha bittigini hic gormedim !

pato yazıp yazıp durmayın geldi sanıyorum. alan bitsin önce pato falan sonra ya

allahin mallari hem opsiyon z yi biraktilar (BA) hemde opsiyon A yi alamiyorlar (ALAN). Yemin ederim bu Sitenin moderatörleri/Adminleri olarak transfer komitesini olustursak cok daha iyi isler yapariz

Menajerler kimi önerirse onu alabilir bu gerizekalılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt