Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___________Fernando
Feghouli_______________Henry
______Pato__Tetteh__Alan

4-1-5 akarız

para yokken alamıyodunuz,şimdi para var yine alamıyosunuz yada almıyosunuz,taraftar şeker isteyen çocuk gibi forvet istiyoruz diye bağırıp bunun sırıtmasını izlemek yerine istifa diye o stadı inletecekti...

Serdar - Tolgay olur bence bu herif kalıp paraya yatabilir gibi bir izlenim almaya başladım, Arabistana falan gidecek adam değil. Hiç değilse orta sahada yerli bir opsiyon kazanırız Selcuktan falan iyidir Ndiaye de gidecek.

Serdar - Tolgay olur bence bu herif kalıp paraya yatabilir gibi bir izlenim almaya başladım, Arabistana falan gidecek adam değil.
10 milyon TL garanti ücreti oldugunu biliyorum Tolgay'in. Bu da 1.6 milyon euro civari bir para ediyor. 1 milyon eurodan fazla verilmemeli.

Hoca da uyanık .. baktı bunlar birini alamıyor .. bilerek 3ünü de alın demiş ki en azından biri olsun diye

Tolgay en iyi yerli os topcusudur. Yillardir hayalini kurdugumuz bir sahis. Basimla beraber gelsin.

Taraftar iyi takip etsin,bunlar eğer dubaiden forvet almadan dönmeye kalkarlarsa havaalanına akın edip ülkeye sokmayın.

Albayrak'ın ne işi var Dubai de ? Ne işe yarayacak orada daha çok bizi masada rezil eder. Apo olacak işide bozacak.

...
@Hasan Ay herkese acik acik soyluyorum. Her nobet acildiginda ilk seni konudan aticam. Aticam ki digerleri aynisini yapmasin

Anlamadigim sey su,

Alan bittiyse, bu adamlar kesin simdiye Alanla donerdi.

1. Ya alan bitmedi ve hala Alanla ugrasiyorlar.
2. Yada, Alan bitti ve Pato icin hala kiran kirana pazarlik yapiyorlar.

ve en onemlisi, eger Alan bittiyse neden kap gelmiyor?

hangisi sence

@Hamza Gölbaşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt