- 3 Haziran 2015
- 53.854
- 61.843
- 3.963
Şükrü ve Apo iki kişi gittiler,
Bakalım kaç kişi geri dönecekler
Bir kisi geri Döner birisi kaybolur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şükrü ve Apo iki kişi gittiler,
Yalan psg Gueye i aldı everton dan 25 e.Transferin son günü yaklaştıkça ortam iyice ısınmaya başladı,bir forvet bile almamişken Fernando PSG haberleri yapılmaya başlandı, çok kötü şeyler olacak gibi hissediyorum.
Apo kaybolur kesin orada. Şükrü tek başına döner...Şükrü ve Apo iki kişi gittiler,
10 milyon TL garanti ücreti oldugunu biliyorum Tolgay'in. Bu da 1.6 milyon euro civari bir para ediyor. 1 milyon eurodan fazla verilmemeli.Serdar - Tolgay olur bence bu herif kalıp paraya yatabilir gibi bir izlenim almaya başladım, Arabistana falan gidecek adam değil.
Volkani da cope attin artikVolkan Kılıç: "Alan ve Pato ile transfer tamamlanabilir. Tetteh için kulübü Prag, 12 M€'dan 9 M€'ya düştü ama yine de yüksek. Fatih Terim 3 forveti de alın talimatı verdi. Bu 3 transfer gerçekleşirse 15 yabancı oluyor. 1 yabancı tribüne yollanabilir."
Bunu söylemiş mi cidden ?
Sağol renktaş,serinledimYalan psg Gueye i aldı everton dan 25 e.
SON DAKİKA | Beşiktaş, Galatasaray'a Tolgay Arslan - Serdar Aziz takası teklifi etti.
[TGRT Haber]
Fenerde ekiciyi teklif eder hemenSON DAKİKA | Beşiktaş, Galatasaray'a Tolgay Arslan - Serdar Aziz takası teklifi etti.
[TGRT Haber]