Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu hayatın heycanı meycanı yok hakkaten. Biraz heycan katalım rtaşlar

Ne günah işledik de önce Dursun sonra Mustafa Cengiz geldi bu kulübün başına..

Göztepe maçına yeni forvet çıkarmazlarsa defolsun gitsinler. Ulan Arenada herkes bağırıyordu forvet diye maymun gibi sırıta sırıta tamam diyordun hani nerde ?

Şu Jese malını beleş kiralasak aslında bizim ligde iş yapar. Paris beleş kiraliyor parma alacakmış galiba

Bir maçın bile şampiyonluk yarışında önemli olduğunu bilmiyor mu bunlar, neyi bekliyonuz lan, sanki 3. Forvet transferi yapacaz da hala bekliyorlar. Nereye düştük yarappim biz ya??!

Son güne falan kalırsa forvet işi iyice stres olacak bunlar yana yakıla forvet arayıp alamamıştı yazın. Alamazsak infial olur yönetimin kellesi gider.

Herkesin atladığı bi konu var..

Bonservis 14 milyon euro ama maaş dengesini de bozamayız bi üst sınır var..
Bonserviste sorun yaşadıklarına inanmıyorum sorun bence yüksek maaşlarda..

Gönderdiğimiz ozan ve rodrigies in maaşlarının toplamı 2 yi bulmaz..

Ama Alan ve Pato boyumuzu aşacak düzeyde herhalde..

Keske yarin önce bir kap gelse, sonrada biz hakemlerimiz arkasindayiz sizde VARmisiniz benzer bir paylasim yapsalar güzel gün olur.

İlk transfer döneminde Ndiaye'yi satıp orta sahasız bıraktılar sonrasındaki transfer döneminde hem stopersiz hem forvetsiz bıraktılar, Şimdi ise seviyelerini yükseltip hem stoper hem forvet hemde kanatsız bırakıyorlar. Yönetim gerçekten kendini aşıyor. Dursun'dan farkları kalmadı nerdeyse gözümde ilk başlarda beğenirdim yönetimi

Herkesin atladığı bi konu var..

Bonservis 14 milyon euro ama maaş dengesini de bozamayız bi üst sınır var..
Bonserviste sorun yaşadıklarına inanmıyorum sorun bence yüksek maaşlarda..

Gönderdiğimiz ozan ve rodrigies in maaşlarının toplamı 2 yi bulmaz..

Ama Alan ve Pato boyumuzu aşacak düzeyde herhalde..

Eren ve Serdar’da ayrılacak bu dönem

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt