Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göztepe macı en kritik mac o macta puan kaybı olduktan sonra zaten hiç para harcamasınlar parayı karılarla yesinler daha iyi.

Ulan biz forvet bekliyoruz bunlar mahrezi aliyor. Abv.

Mahrez nerden çıktı şimdi ya, kim diyor nerde okudunuz? Trolleme mi ne bu?

Mahrez Galatasaray'da
8781.jpg

Vay be Metz 3 ledi Monacoyu gol resmen komedi amatörluk glik bizim angarali çalık

Anlamadigim sey su,

Alan bittiyse, bu adamlar kesin simdiye Alanla donerdi.

1. Ya alan bitmedi ve hala Alanla ugrasiyorlar.
2. Yada, Alan bitti ve Pato icin hala kiran kirana pazarlik yapiyorlar.

ve en onemlisi, eger Alan bittiyse neden kap gelmiyor?

hangisi sence

@Hamza Gölbaşı

Arkadaslar. Bu cibiliyetsizler kimseyi alamayacak. Kendinizi alistirin. O bonservis paralari maaslara gidecek. Bu ay GS ın odemesi gereken 100 milyon TL kredi borcu var demislerdi TV de.

Mustafa cengiz capsiz biri oldugundan sıcak para bulamiyor. Futbolcu satis bonservisleri ile kredi odemek disinda yapabilecek biseyi yok.

Fatih terim yazin "oturarak transfer yapilmaz" dedi yonetime bir cakti.

Gomis varken de zaten 1 santrafor istiyordum, simdi 2 tane istiyorum dedi, bi daha cakti cengize.

Çapsız cengiz liste yok dedi, FT 3 ay evvel verdik listeyi dedi bi daha yonetimi gömdü.

4 ocakta Ereni, serdari kadro disi birakti ki bombanin pimini cekip cengiz çapsızinin eline verdi.

Simdi ne olur ? Bir sürec basladi. Ya forvet gelecek ya da m.cengiz veya FT gidecek . FT cok guclu olduguna gore giden cengiz olur. Forveti almazsa GS baskanligi fiilen sona erer, bu taraftar o çapsızı oturtmaz o koltukta !

Fatih Terim'den, transfer görüşmeleri için Dubai'de olan Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar'a; "Forvet almadan gelmeyin." (BİPspor)

Söyle haberler nasil yapiliyor anlamiyorum? Ne Fatih Hoca ne Sükrü ne de Abdurrahim Böyle bir görüsmenin oldugunu olmus olsa bile kimseye söylemez zaten. Kim kiçindan uyduruyor kim
Yaziyor kim inaniyor anlam veremiyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kabul hem Serdar fenere gitmez hem de Selcuk'u daha az goruruz.Ortaya alternatif gelir.

Guardiola ile Kevin de Bruyne nin arası bozulmuş iyice. Tam fırsat transferi olur süper olur

United için

LoL oynayan varsa sayın Mustafa cengiz e yazsın belki hafta sonu maçını hatırlarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt