Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Az bizim burda ki store'yi arimde sneijder forması geldi mi diye sorim bakim ne dicek.

store bugun kapalıymışş :) sayımdalar 9998-9999- hop şinayyy bi susun laaa..

9998-9999 sayım bittiyse açıklayacazz snejderi...

hay ben sizin snejderinizzzeee

1-2-3-4......:trollface:

sen gelmiyosan söyle bari Vander vaart gelsin olm ya :D

Dün ben Cevahirdeki Store dedim Sneijder forması gelmiştird ebize söylemiyosunuzdur dedim yok valla bizde bekliyoruz dediler

bence saat 6-7 arası açıklanıcak.olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum ama bence bu saatlerde açıklanacak

Senin yüzünden dogru dürüst uyuyamiyoruz

kardeş enteresan bişey var benim cezamda bugün bitti uzun bi aradan sonra yani bugün bişey olması yakın

Bak şu anda bir iyi haber daha geldi.Dayım aradı akşama halısaha varmış.İyi haberler arka arkaya gelecek bugün.Sneijder yakın,meşaleyi yakın ! :trollface:

kadro yapalım o zaman

muslera

eboue

semih

dany

riera

melo

selçuk

hamit

engin(amr)

sneijder

burak

Arkadaşlar bu duyumcuların yüzünden çok büyük umut bağladık fakat görünen o ki adam olumlu bir geri dönüş yapmadı hala evet yada hayır cevabı bekleniyor fakat duyumcular 2-3 gündür öyle şeyler söylediler ki gelmesi an meselesi diye herkes bekliyor.

Olaki kaptan olumsuz bi açıklama geldi..

Eğer ardından kim ilk olarak,

Kulüp blöf yapıyor, daha herşey bitmedi diye mesaj tvit haber atar yada yaparsa..

Ona ana avrad sövün..

:mad::mad::mad::mad:

Şuan dünyada Xavi, Iniesta, Fabregasla birlikte en iyi orta saha oyuncularından biri Sneijder ve bize gelmesi an meselesi. İnanılır gibi değil bunca büyük kulüp neden peşinde değil bu adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt