Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

1 saat önce geldiğimde buradaki hava berbattı :D Şimdi pozitife döndü yine.

Bence bugün için tek doğru haber olumlu ya da olumsuz herhangi bir gelişme olmayacağı.

eger sneijder bıraz daha gelmezse bana gıdıp çakalarla dans sinema çekimini aldırıcak.Beklemekten vakit geçiremiyorum artık.Korsana hayır sneijder hadi be oglum.

Bu Reyes Podolski fln, onlar için kaç gün beklemistik? Sneijder için daha fazla bekledik gibime geliyor demekki bu is oldu beyler :)

Ps: Kendimi Avutuyorum

ya 3 günde neyin kararını verememiş basbayağı bu adam ve menajeri diğer kulüplerle yaptıkları pazarlıklara karşı bizi koz olarak kullanıyor kararını veren adam 1 saatte hadi bilemedin 1 günde verir. tabi bizimkilerin de yine b planı yoktur transferin son günü cris gibi yaşı geçmiş bir 10 numara bulurlar

olumlu veya olumsuz bişey gelirse. 200 üye yazarsaa aynı anda. forumun:lol: fişini çekin

bilmiyorum daha önce paylaşıldımı şu kartlar masanın üzerine konuldu pokerdi as tı haberinde milliyette sneijder maç kadrosuna alınmamış yazıyordu.

tsn_haber_detay.asp
reis özledık beee:(

Bugün netlesmeyecek heralde.. Büyük ihtimal haftaya kadar uzayacaktir ve olumsuz sonuclanacaktir bu transfer.

Gördügümüz gibi bu transferin olma ihtimalini %0 olarak belirleyen Hakan Delikanli bile inanmis transfere ki, Sneijder resmi koymus.

Acikcasi itiraf etmem gerekirse bende ilk haberin ciktiginda güldürmeyin, bizimkiler hatta transfer yapamaz, böyle bir oyuncuyu hele hic transfer edemez demistim ama bende bile bir inanc olustu nedense..

Okadar heves ettik kop gel....

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Moral bozmasın ama van Hooijdonk diyor ki: "Sneijder, %90 gelmeyecek Türkiye'ye.. Onu İspanya'dan da isteyenler var.. Giderse oraya gider.."

Daha bi kaç günde önce Galatasarayda diyordu şimdi başka birşey hem ne ara %99 iken şansımız %10'a düştü son olarak okadar parayı hangi takım verebilir ona?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt