Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Seten dua ediyordur zaten gelmemesi icin, olumsuz her duyumu paylasmak icin can atiyor herif.

Hamit Altintop transferinde de iyi mort olmustu. Allahin izniyle yine mort edecegiz bu hirti

assaidi mi

ne assaidisi ulan chadli falan dururken:happynew:

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.

​

Assaidi gelirse burda millet kendini yakar

Kendi gazetesinde bile çalışma arkadaşlarının "bırak o gerizekalıyı" dedikleri bir insan evladı Seten

Dün öğlen 12den beri sadece 1 saat uyudum.Geceden beri Sneijder'i bekliyorum.Ben neyin peşindeyim ? :confused:

milano şehri kalbimde kalıcak her zaman demişse olay bitmiştir zaten

Bence artik bitmistir! Mantik var sonucta.. Ispanyadan Barcelona Madrid baska takimda oynamak istedigini sanmiyorum Sneijderin bunun yaninda bu 2 dev Sneijdere gerekleri yok.

Ingiltere desek hayatta vermezler aylik bu kadar parayi City olsun United olsun hepsinde mevkilerde dolu... Chelsea / Arsenal kaliyor birisinde oyuncu bollugu digeri hayatinda transfere bile para harcamiyan oyunculara yillik birakin 6 Milyonu 4 vermekte birle sinirlari zorluyor

Totenham gibi takimlar kimse demesin sacmalik ötesi olur onlarin 6 Milyon a yakin bir parayi oyuncuya verme imkanlari oldugunu sanmiyorum ve Totenham "Top club" dedigimiz kriterlere uymuyor ..hep 3.cülük dördüncülük yerine oynama kapasitesi var.

Almanya Ligi desek bir tek Bayern Munich Dörtmund var birisi takimi full dolu oyuncuya geregi yok digeri ise kadrosunda 10 dan fazla yetenek var ve yillik bu parayi kimseye ödemiyorlar lüks olacak Sneijdere mi verirler?

Geriye kalan PSG ve Rus takimlari PSG de bu mevkide oyuncuya gerek yok. Tek kalan Ruslar var burdan da bir cit diye ses cikmadigi icin Gerceklerden geriye kalan GALATASARAY

ow yeah brother! :yenieek::ayatollah:

hatun boşucak benı kafayı yedım 3gündürr:):):)):) gel be mubarek

Cuma günü öğleden sonra iş patlama stresi ve Sneijder stresi birleşti, sinirlerim laçka oldu.. Ne olacaksa olsun, hadi laaaaa:yikes:aaaa:yikes:aaaa:yikes:aannnnnn!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt