Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sneijder gelse bile bu ahlaksızlar özel hayatını didik didik edecek,magazin programları işte yengemiz diye eski videoları resimleri gündeme getirecek,ahlaksızlık kokulu haberler çoğalacak,genellemek istemem ama yazıklar olsun ki reziller rezili bir medyamız var

Yemin ederim hıristiyan olasım geliyor şöyle düşünceleri görünce. Ya arkadaş biz adamlarla ilgili film çekerken hıristiyan rolünde oynamıyor mu türkler, oynayanlar avrupaya gidince tepki mi görüyor yoksa sanatıyla mı yargılanıyor? Kadın senaryosunu kendi yazmadığı bir filmde oynamış. Nolacak yani ? Başlatmasınlar filminden milminden çıkarmasınlar dinden imandan.

Abi Kurtlar Vadisinde Oktay Kaynarca'yı rol gereği vuran adamın ağzını burnunu dağıttılar bu ülkede. Rol yahu rol bu insanlar oyuncu ama öyle bir zeka noksanlığı var ki bizim insanımızda bu kadın için neler neler söyleyecekler her şeye hazırlıklı olmamız lazım.

mehmetbaransu ‏@mehmetbaransu

sneijder le ilgili dün GS yönetiminden bir isimle konuştum. Bazı noktaları kendileriyle paylaştım. Gelirse çok sıkıntı olacak. Gelmemeli.

Kibarca tehdit etmişler. Eşinin oynadığı filmden dolayı yandaş medya olarak elimizden geleni ardımıza koymayız mesajını iletmişler bunun eliyle. Tuğrasız iş yürümüyor malum uzun zamandır.:coffee:

FC Inter News

aldımmm. hatta diğer bir arkadaş paylaştı. ondan alıntıladım yeniden koydumm

Sordum çünkü; şehirde bisiklet kullanmasından, yaptığı alışverişlerden falan bahsetmişler de yazıda. :)

Bizi bağlayan pek bir şey yok, Milano'yu seviyormuş işte zaten kendisi de her fırsatta yazmış twittera.

Abicim alacağı yıllık interdekinden düşük olabilir bence onun aklını çelen şu imza parası dedikleri 6 milyonluk muhabbet olabilir..

Ulan bu ülkeye kimler gelmedi sneijderin karısı gelirse mi tepki olacakmış ..ustelik o filmde en son tepki görecek kişi yolanthedir . Bir sürü müslüman oynamış o filmde ....

Ulan işe bak anasını satayım. Sanki camiye imam alıyoruz. Ne alakası var din ile futbolun !

İşte böyle mallar yüzünden ülke gelişmiyor!

Ne iğrenç insanlar var milletçe çok iğrenç olmaya başladık yemin ediyorum size ne lan adamın eşinin oynadığı filimden hayatından şerefsizler siz gidin ilk önce kendi eşlerinizle ilgilenin sinirden çıldıracağım. bazen bu ülkede böyle insanlarla yaşamak zorunda olduğumdan dolayı kahroluyorum. kimse alınmasın ama çok gevşek bir millet haline geldik.

sneijder gelse bile bu ahlaksızlar özel hayatını didik didik edecek,magazin programları işte yengemiz diye eski videoları resimleri gündeme getirecek,ahlaksızlık kokulu haberler çoğalacak,genellemek istemem ama yazıklar olsun ki reziller rezili bir medyamız var

Ben daha cok TFF den Azizenin emri ile sacma kararlar ve akil almaz faullere calinmamasi konusunda düsünüyorum... baska durdurma yolu gözükmüyor.

ama medya kesinlikle takim halinde kötülük arama cikacaktir onursuz haysiyetsizler :mad:

ulan baransu git emir aldıklarına söle bu işe karışmasınlar onlar halkı kandırmaya devam etsinler

fanatik acin beyler biri konusuyo adini bilmiyorum aksama dogru aciklama olacakmis oyle diyolar

Nuri,Dortmund a geri dönmüs

Açıklanacaksa 18:00 den sonra olacak galiba, gerçi umudum azalmadı değil ama yine kasalım bakalım birkaç saat, belkide gelir portakal.

işte türkiye o yüzden ileri gidemiyor. bi ülkede bu kadar dedikoducu insanın toplanması normal bişey değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt