Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya adam cikar antremana ne vari evde durup ne yapsin ciktigida 1 saat antreman ben gidecem diye yatacak mi ? :D

anlamazlar birak bosver iyilik yapalim diyoruz adam diyorki kadrodan cikartilmis sen antremandan bahsediyorsun diyor. Sonrada sagda solda ucakta gelice edicek diyince insanlar acaba mi geliyor diyor kendine kendine yazikk

bu adam bugün antremana çıktıysa gelmeye gönlü yok belli amacı mümkün olduğu sürece olayı uzatıp olası premier ligden bir takımın teklifini beklemek bizide oyalıyor sanırım

Cnn türk!

izledin mi hocam videoyu.bence bi kere izle.bir daha konuşalım...

pardon da dünyada neler dönüyor dinimizle alakalı sen buna mı takılıyorsun? kaldı ki kadının mesleği o kendisi yazmamış senaryoyu. istediği filmde oynar ben hiç yanlış birşey göremedim kusura bakma..

5 sayfa aynı adamın aynı tweetini okuyorum formu nasıl takip ediyorsunuz

bugun bişey çıkmazsaa dreamm snejderr:lol:

fatih terim:"italya bir söz vardır. karrinko evinko interpenttinnn comen gala drem box"

karı izin vermiyorsa ,kutuna gitmeyeceksin:lol:

Baransu nun mantingina gore Cuneyt arkin avrupaya ayak bastiginda vurulmali.. Malum bilirsiniz battal gazi yada kara murat vs.. filmlerinde kralin hiristiyan kizini cogu zaman elden geçirmisligi var.. :asd:

başkan düz duvara tırmanmaya başladı :asd: boateng'i verseler onuda alacakmış :asd:

Bülent Tulun aksam saatlerinde transfer aciklanacak demis Serdar Dincbayli'ya.

Hay Baransu'nuza beyler.Bi sayfa eyvAllah'ta on sayfa da konuşulmaz ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt