GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 14

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
14/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bunu bircok arkadas dile getirde brother

Senin tarif ettigin 10 numara tipi gizli bir forvet gibi oynamasini da biliyor dribbling olsun daha gole yakin, Sneijder böyle bir oyuncu degil ha yapmasina arada bir yapar ama bu konuda cok büyük beklentiler olmasin. Ha bir sürü asist yapar Sneijder bu konuda rekor bile kirar bence.

Evet bende boyle demek ıstedım.Asıst canavarı olabılır ama oynadıgı takımlarda asıst yapacak tonla adam vardı.Bızde su an gole yakın 2 oyuncumuz var amrabat ve burak.Bende skor uretmek skorda sıkıntı cekmek ıstemıyorsak gole yakın bır adam daha almamız gerekır dıye dusunuyorum.

Yanı bır Kaka Diego Mesut Oscar tarzı degıl.Daha cok modrıc pirlo tarzı bır oyuncudur

Ben böyle düsünmiyorum. Kaleye daha yakin Sneijder... Pirlo,modirc,scholes,xavi bunlar "deep playmaker"... geride oyunu kuran. sneidjer de bunu yapar, ama kaleye daha yakin oynar.

Neyse brothers ben uyuyayim yarin erken saatlerde ciddi gelismeler olacak diye bir his var Nöbet sizlere emanet! :yenieek:

Olumlu dusunup kendimizi FT'nin yerine koyalim... 4-1-3-2 dizilisindeki uclu en akla yakin sekilde Selcuk-Scheijder-Hamit olursa... a) kapanan rakiplere karsi kilidi nasil acariz? b) rakibin kanat hucumlarina karsi fazla direncsiz olmaz miyiz? c) Sakatlik, formsuzluk, ceza gibi hallerde bu uclunun alternatifleri nasil olmalidir?

Bana göre sistem 4 3 3 olacak.Melo selcuk biraz önlerinde Wesley oynar.Hamit ve amrabat kanatta olur.Burak tek forvet çıkar.Kapanan rakiplere kilidi Sneijder açar net.Amrabatında ben formunun yükseleceğini düşünüyorum.4 3 3 oynayacagımız için hamit ve amrabat rakibin kanat hucumları ıcın gerıye yardıma gelecektir illaki.Sakatlık durumu derken 3 üde aynı anda sakatlanmaz heralde.ki yedeklerde aslan gibi Engin,Yekta,Emre çolak var o mevki için.Hamitte kaydırabıilir her zaman orta 3 lüye.

[TABLE="class: standard_tabelle, width: 788"]

[TR="class: hell strichtop"]

[TD="class: ac s10, align: center"]452[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]115[/TD]

[TD="class: ac s10, align: center"]-[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

sneijderin 452 macta 115 golü ve asisti varmis beyler burdan anlarsiniz ne kadar skorer oldugunu

yani her 2 mactan birinde ya atmis yada attirmis

4ylQ82yaRcrKfEzK35Te5Ptc9hAl866QEqCgxYNl6DKnZDqLiwFE9vk8abu8ItSE3k30M0qWTUMEAifabO4Mo5zDuYVpMXMa7qLOG4Wxavh979Hv_tQ

NG1ASeg4AVRTHZR2d1GfMs6gFmwO3WDVQ39CHV9f1-yi958bU7Z6K9yyFwB5XeruJlfwsVQ1pswuHM9MU6MMVkAh8waTHdGihCDBj5QIsk2GkK-KbBY

[/TR]

[/TABLE]

sneijderin 452 macta 115 golü ve asisti varmis beyler burdan anlarsiniz ne kadar skorer oldugunu

Orda lıg lıg ayrım yaparsan sevınırım

Evet bende boyle demek ıstedım.Asıst canavarı olabılır ama oynadıgı takımlarda asıst yapacak tonla adam vardı.Bızde su an gole yakın 2 oyuncumuz var amrabat ve burak.Bende skor uretmek skorda sıkıntı cekmek ıstemıyorsak gole yakın bır adam daha almamız gerekır dıye dusunuyorum.

Son yorum yatmam lazim ;)

Bence bunu kanatlardan bindirmeler ve orta sahadan sirasiyla melo olsun Selcuk olsun Sneijder olsun sira sira cikislar yaparak dengeleriz..

Sneijderli orta sahadan benim bekledigim SMS üclüsünün hatta Hamiti de kat bu 4 oyuncu hemen hemen bir birilerinin pozisyonunda oynama kabiliyeti oldugu icin cok dinamik ve hucum anlaminda hepsinin sira sira bindirmeleri ile rakip takimlari kim kimi tutacak diye sasirtacagimiz..... Forvet konusuna girmeye gerek yok sabahlariz ;)

[/TR]

[/TABLE]

yani her 2 mactan birinde ya atmis yada attirmis

bu sayıyı TR' de olsa x2 :lol:

Pirlo oyunu daha geriden kuran (sadece örnek vermek için) daha çok Selçuk gibi bir futbolcu. daha cok 8 numara

Sneijder oyunu rakip kaleye yakın seven oralarda oynayan tam bir 10 numara

Bence tam bır 10 numara degıl.Zaten uzun paslarının ısabet oranıyla unlu bır futbolcunun tam bır 10 numara olmadıgı asıkar.

Hocam Süper ligin şuan ki gol krallığı sıralamasında ilk sırada Umut bulut var. O da Galatasarayımızın bir parçası. Hatırlatırım. Hatta bana göre burakdan daha büyük bir parça.. Öyle bir defada silinip atılacak hiç ismi bile yazılmayacak oyuncu değil Umut. :)

yanliz, Sneijder gelirse, Hamit'i 3lü orta saha da oynatamaiz, malum Sneijder forvet arkasi oynicak, veya 3. orta saha oyuncusu olacak.

Banko Hamit kanat da oynicak... ama Hamitin verimi kanat da düsüiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt