Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya seref sende agzimiza bir damla bal sürüyorsun sonra kayip oluyorsun biraz bizimle takil yazisalim daaa:D

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre bu futbolcu, WfL Wolfsburg'ta forma giyen Ricardo Rodríguez...

inter'le resmi olarak imzaladik.

protokol falan degil, inter resmen oyuncunun haklarini bize devretti. rakami biliyorum ancak soylemesem iyi olur. 8 ya da 10 milyon euro degil, daha dusuk.

ipler tamamen bizle oyuncu arasinda. kanimca ates olmayan yerden duman cikmaz. oyuncu bizde diyebiliriz:yenieek:

Kopalım diyorsun yani abi ? Kopalım mı nolur kopun de

protokol falan degil, inter resmen oyuncunun haklarini bize devretti. rakami biliyorum ancak soylemesem iyi olur. 8 ya da 10 milyon euro degil, daha dusuk.

ipler tamamen bizle oyuncu arasinda. kanimca ates olmayan yerden duman cikmaz. oyuncu bizde diyebiliriz:yenieek:

bu iş bukadar golllllllllllllllllllllllll :uyy::uyy::uyy::uyy::uyy::uyy:

ben bu bilgi milgi islerini biraktigim icin twitter falan acmiyorum. sagda solda reklam yapiyorlar diyorlar cunku. bu bilgi disari sizmazsa iyi olur. benden bilmediniz yani.:yenieek:

Yeahhhhhhhhhh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt