Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hay sövecem şimdi böyle işe yaa adam resmen EPL den teklif gelcek mi diye bizi bekletiyo bence :(

melo ve hamiti gunlerce beklemiştik bu transferde buyuk ihtimal 10 gun içinde noktalanır.

abi yalnız o sezon başıydı, burada zaman önemli. alternatifini bulmak sıkıntı olur gelmezse...

" transferinin uzadığı düşünülen futbolcu.

halbuki uzadığı falan yok. sadece böyle kariyerli bir adamın galatasaray'a gelme ihtimali taraftarı sabırsızlandıyor, hepsi bu.

sen basit bir telefon bile alırken bir iki hafta düşünürken adam dünyanın top class futbolcularından biri olarak orta halli ligimize iki günde trasnfer olacak. mantıklı mı sence?

fiorentina deplasmanından, sanica boru elazığspor deplasmanına dikey geçiş yapmak için ben bu halimle 1 ay düşünürüm. "

" ruzgarakarsi7metreiseyenadam "

Kardeş yönetim kulüple anlaşmış oyuncu düşüneceğim diyorsa yönetim ne yapsın.

siz demek istediğimi anlamadınız..

herkess bişeyler yapıyor kaptan ceza yemiyor, bizim hemn kap bildirim yapıyoruzz..

kuluple anlaştığını bugun duyursaydın, oyuncu ile 2 gün sonra anlaştın veya anlaşamadın derdin.

bekledikçe heycan kalmıyorr...

Geliyorsa gelsin artik, yada gelmesin, bizim zaten bomba gibi takimimiz var, gelmedigine o pisman olur..

taraftarda paranoyada basladi :lol:

ben ümidi kesmeye başladım arkadaş. yönetime lazım yok ama bülent tulun demedi mi son 24 saat diye? e hani? bu kadar zamandır boşuna beklemişiz burda tüm işlerimde aksadı

Beyler ben yavaş yavaş usanmaya başlıyorum,gelse de olur gelmese de moduna doğru gidiyorum.Sanki bizi başka teklifler için bekletiyor gibi gelmeye başladı.

24 saat doldu ve kararını vermiştir. Reddetse direk söylenirdi kabul etmiş olabilir daha bunun imza işleri falan olur anca öyle açıklanır.

Transfer Nöbeti

Başlarım sneijdere sağlığımdan önemli mi kaç gündür sinir sitres yaptım çıkıyorum ben gelirse gelir gelmezse kendi bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt