GSCimbom
Transfer Nöbeti (Arşiv 4)
Emre Saykal

Transfer Nöbeti (Arşiv 4) Sayfa 17

Emre Saykal ·

Cevap
9,4K
Okunma
672,8K
Sayfa
17/472
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iki taraftan biri yanılıyor mu o zaman?

Bakın sadece yanlıs anlasılmak ıstemıyorum.Ama sneıjdere bok atmıyorum world class bır oyuncu lakın skora katkısı tahmın ettıgımız gıbı olmayacak bence.Asıstlerıyle one cıkan bır oyuncu ve onun asıst yapacagı bır oyuncu alınması taraftarıyım

Kullandıgın kelımeler benı rahatsız etmedı de uslubun rahatsız edıcı kardesım.Dusuncelerımı soyleyınce tam okuyup gormeden bok atıyorsunuz bılmıyorsunuz vs gıbı seyler soylemek sacmalık.Benım dedıklerımle senın yazdıkların arasında bır fark yoktu renkdas.Ve futbolu da sadece sen ve senın gıbı dusunenler ızleyıp yorumlamıyor.Inanıyorum kı benım gıbı dusunen bır ton adam var forumda

anlatim dilinden kuskulandim kardes, kusura kalma. su olsa bu olsa yok terim kaka turevi istedi vs.

sneijder'i izlemis adam boyle imkansiz bir transfere bahane uretir mi? 1 2 youtube videosu izleyip yazi yazdigini tahmin ettim istedigin ronaldinho hareketlerini goremedigin icin. uslubun sebebi bu.

su asamada istedigin kanat olsa da olmasa da cok sey farketmez, 2 merkez orta saha onlerinde sneijder ile oynayaksan ortadan geleceksin ataklarin %90'inda.

Sen direk diyorsunki Sneijder skorer biri degil. Sen öyle diyincede insanlarin cellalenmesini dogal karsilaman gerekiyor.

Su dediklerinle ise zaten hemfikiriz, bu tüm Galatasaraylilarin farkinda oldugu bir konu Hamit ile Amrabata bu yüzden kiziliyor.

Ya skorer degıl derken gıdıp tek basına 15 gol falan atamaz demek ıstedım Kaka gıbı yıne 7 8 gol atar ama asıstlerı on planda oldugu ıcın baska bır ofansıf oyuncu daha lazım demek ıstedım

Kisir tartismalara sokmayin adami, Sneijder gorup gorebilecegimiz en iyi yabancidir. Messi'yi, Ronaldo'yu, Iniesta'yi, Rooney'i alamayacagimiza gore onlara en yakin ve bizim alabilecegimiz (ki nasil aldik hala anlamiyorum) budur. Arkadasin biri cikmis saka gibi aman aman bir futbolcu degil diyor. BEnim lafim o dusuncedekilere. Doyumsuz olmanin alemi yok.

Bakın sadece yanlıs anlasılmak ıstemıyorum.Ama sneıjdere bok atmıyorum world class bır oyuncu lakın skora katkısı tahmın ettıgımız gıbı olmayacak bence.Asıstlerıyle one cıkan bır oyuncu ve onun asıst yapacagı bır oyuncu alınması taraftarıyım

sezon sonu olmadan o derde çağre bulamassın.

Burak' ın top kontrolündeki zayıflığını gidermesi lazım.

ki Hamit ve Selçuk pas trafiğini seven futbolcularımız ve eğer Sneijder gelirse rakibin Selçuk üzerindeki baskısı biraz daha azalacak ve Selçuk daha rahat oynayacak.

devre arası için bizim 2 sezondur en büyük sıkıntımız, kanayan yaramız sol bek kanat oyuncularından önce.

Sneijder Galatasaray'a gelirse bundan sonra dunyanin en kaliteli yabancilarini sadece 30 undan sonra izleme sansina sahip olmayiz. O citayi kirar Sneijder. Bu psikolojik bir kirilimdir, tipki UEFA'yi kazanmamiz gibi. Bu yasta/kalitede gelmis bir yabanci yok Turkiye'ye dedigim gibi. Inanilmaz bir olay.
Yazindaki onemli nokta *gelirse* kismi. Ben hala Sneijder'in bize gelebilecegine inanmiyorum ama ayni zamanda icimde de ulan ya gelirse diye bir dusunce beni yiyip bitiriyor. Kisacasi beynim ile kalbim uyusmazliga girdi. Bu arada istatistikci arkadaslar Sneijder buraya gelirse istatistikleri Hollanda'dan farkli olmaz bir buyuk sakatlik olmadikca. Biz hala Turkiye ligini cok buyutuyoruz gozumuzde.

anlatim dilinden kuskulandim kardes, kusura kalma. su olsa bu olsa yok terim kaka turevi istedi vs.

sneijder'i izlemis adam boyle imkansiz bir transfere bahane uretir mi? 1 2 youtube videosu izleyip yazi yazdigini tahmin ettim istedigin ronaldinho hareketlerini goremedigin icin. uslubun sebebi bu.

su asamada istedigin kanat olsa da olmasa da cok sey farketmez, 2 merkez orta saha onlerinde sneijder ile oynayaksan ortadan geleceksin ataklarin %90'inda.
Sence sadece burak ve umutla bu ıs yurur mu.Ve sadece gobekten gelırsek rakıplerın onlem alması cok kolay olur.Koyarlar defansın onune 2 on lıbero sıkısıp kalırız orda .Oyunu kanatlara yaymamız lazım ve Terımın de hucum stratejısı hep bunun uzerınedır.Gecen sene ıstısnaı bır durum vardı sadece cunku elımızde kazım kazım ve aydından baska orjınal kanat oyuncusu yoktu.Bırde formsuz rıera

Skora katkisi olmayacak diyen arkadaslara net rakam vereyim. Allah korusun bir sakatlik yasamaz ve takima da kisa surede uyum saglarsa, Sneijder yilda ortalama 15 gol 20 asist ortalamayla oynar, bunun altinda dusmez. Net.

Fanatik yine yapmış yapacağını. Sneijdere 1 numaralı formanın verileceğini yazmış :D

Yazindaki onemli nokta *gelirse* kismi. Ben hala Sneijder'in bize gelebilecegine inanmiyorum ama ayni zamanda icimde de ulan ya gelirse diye bir dusunce beni yiyip bitiriyor. Kisacasi beynim ile kalbim uyusmazliga girdi. Bu arada istatistikci arkadaslar Sneijder buraya gelirse istatistikleri Hollanda'dan farkli olmaz bir buyuk sakatlik olmadikca. Biz hala Turkiye ligini cok buyutuyoruz gozumuzde.

Inan birader. Biliyorum inanilmayacak bir sey ama rahat ol. Bu yonetimdeki vizyon hicbirinde yok.

sezon sonu olmadan o derde çağre bulamassın.

Burak' ın top kontrolündeki zayıflığını gidermesi lazım.

ki Hamit ve Selçuk pas trafiğini seven futbolcularımız ve eğer Sneijder gelirse rakibin Selçuk üzerindeki baskısı biraz daha azalacak ve Selçuk daha rahat oynayacak.

devre arası için bizim 2 sezondur en büyük sıkıntımız, kanayan yaramız sol bek kanat oyuncularından önce.

Rıerayla oraya cozum bulabılırız ama bız defans yapmaktan cok ofansıf olarak daha cok zorlanıyoruz bence(sahsı gorusum)Zaten hamıt selcuk sneıjder melo alan paylasımı ve kapatma konusunda master yapmıs ısımler.Ama ofans daha zayıf gıbı gorunuyor

Sence sadece burak ve umutla bu ıs yurur mu.Ve sadece gobekten gelırsek rakıplerın onlem alması cok kolay olur.Koyarlar defansın onune 2 on lıbero sıkısıp kalırız orda .Oyunu kanatlara yaymamız lazım ve Terımın de hucum stratejısı hep bunun uzerınedır.Gecen sene ıstısnaı bır durum vardı sadece cunku elımızde kazım kazım ve aydından baska orjınal kanat oyuncusu yoktu.Bırde formsuz rıera

burak'la yurur de umutla yurumez. buragin yanina berbatov lazim

sneijder'in oynadigi takimda kanat okadar muhim degil. sikisip ta kalmayiz hele bi izleyene kadar bekleyesing ;/ {gelirse tab.}

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt