Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gelirdim
Sen Türk ve Galatasaraylı olmasan Ajax,Real Madrid,Inter kariyeri olan takımınla daha 2 sene önce Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş aynı sene Dünya Kupasında finale çıkan takımın en önemli oyuncusu olsan uzun bir süre sonra Şampiyonlar Liginde tur atlamış olan Galatasaray'a koşa koşa gelir miydin çok merak ediyorum. Tamam biz çok önemli bir takımız, Avrupa'da Dünya'da tanınıyoruz başarılarımız küçümsenecek başarılar değil ama kendimizi dev aynasında görmenin de manası yok. Ayrıca Şampiyonlar Liginde yakın zamanda final oynamamız çok çok düşük bir ihtimal.

Tribun Dergi ‏@tribundergi

Soren Lerby: "Futbolda hersey mumkun ama Türkiye'ye transfer sicak bakiyoruz. Yarin (Ctesi) hersey daha netlesir ve bu transfer bitebilir."

Arkadaslar iciniz rahat olsun, gitgide olumlu olmaya basliyor haberler ki bu iyiye isaret..Shaqiri de olumlu hava fazla uzun surmemisti ve rakibimiz biranda B.Munih olmustu. Sneijder icin boyle bir durum yok bence bu olay bitmistir. Ha bugun ha Pazartesi olsun da ne zaman olursa olsun ...Mantik 1-0 olsun ama mac bizim olsun ;)

sneijder gelmesede yonetime 10 puan, elinden geleni yaptilar, adam gelemzse silahlami getirsinler?

Soren Lerby: "Futbolda hersey mumkun ama Türkiye'ye transfer sicak bakiyoruz. Yarin (Ctesi) hersey daha netlesir ve bu transfer bitebilir."

Menajer bunu dediyse tamamdır arkadaş.
:yoji::f50::troll::ka05::allecto::animation::2aloh1::pasta::sgr:

19.05 Fantezisi inanılmaz bir ütopya. Wesley gelsin de sabah 04.16 ' da gelsin .

Soren Lerby: "Galatasaray ile görüsmeler dün basladi. Bugün de bir GS yöneticisi su anda Milano'da."

Soren Lerby: "Sneijder'in kardesi Rodney'nin bu transfer icin GS'li yoneticilerle gorustugunu biliyorum. Karari Sneijder verecek."

tribün dergiye inanmıyorum

gol istiyoom gool

Türkiye'ye sıcak bakıyoruz , yarın transfer bitebilir dediyse menajer yönetim çok çok iyi iş çıkarmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt