Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Albayrak'ın sözleri olumsuz değil. Beklemeye devam. Umutlu oldum diyebilirim ilk defa...

kardes bende 19 yasinda olsam, bende her gün internete girerdim

Hayatımın bekcisi kesilmişsin kusura bakma farketmedim

Yok yanlış anlama nete girmediğinden eleştiri değil. Belkide duyumunda haklısındır doğru çıkarsa hakkını en fazla ben teslim ederim. Ama kardeş harbiden bu transfer döneminde ben bu insanları anlayamıyorum herkes yalancı kesiliyor daha dün akşam genel kurul üyesi bile söyledi bu yalanı.. O yüzden insanlara karşı bi ön yargı ve güvensizlik oluşuyor. Kusura bakma yinede

gs tv haberleri izliyorum şu an hiç bir şey yok pazartesi veya salıya kalmaz bu iş umarım.

Abdürrahim Albayrak Açıklamarını izleyemeyenlere video gelecek

hala hoca takım içi dengeler vs diyor yok 4-4-2 oynuyormusuz sistem değiştirmek zorunda kalacakmışız 4-4-2 oynadıkta ne oldu bu sene değişecek zamanı gelince cl bu.

Aha bu akşam diyor nöbetin en kritik gecesi olacak desene :)

abduraahim başkan bunu ne zaman ve nerde söyledi? :)

merak etim ;)

insallah wesley bu aksam resmiyete dökülecek !

yanlız başka kluplerle görüşüyor olabilir demesi manidar... yani EPL den iyi bi teklif gelirse allah korusun....

normal_2563639.jpg
A.Albayrak:Siki pazarlıklar devam ediyor.

Albayrak: Bize ailesiyle görüşeceğini söylüyor ama menajerleri bu arada rahat durmuyor olabilir dedi. Bu yüzden temkinliyiz dedi.

protokol doğru ama sneijderle anlasmak gerek dedi

albayrak fazla heyecanlı değil sanki hoca istemiyormuş gibi bir havası var takım içi dengeler vs. diyor.

eğer bu anlatılanlar doğruysa Terim ilk fırsatta görevi bırakır demedi demeyin :(

Şu twitt denen şeyden nefret eder hala geldim yenim ediyorum. Böyle kusma falan geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt