Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kakayı neden istedi fatih hoca o zaman. kaka az mı maaş alacak. yada kaka gelince 4-4-2 mi oynayacaktık. mantıksızlık bence

Yok yanlış anlama nete girmediğinden eleştiri değil. Belkide duyumunda haklısındır doğru çıkarsa hakkını en fazla ben teslim ederim. Ama kardeş harbiden bu transfer döneminde ben bu insanları anlayamıyorum herkes yalancı kesiliyor daha dün akşam genel kurul üyesi bile söyledi bu yalanı.. O yüzden insanlara karşı bi ön yargı ve güvensizlik oluşuyor. Kusura bakma yinede

ben su ana kadar sneijder haberinde bişey paylasmadim duyum falan sadece bugun kuzenimle otururken bi arkadasi geldi, yönetimden arkadasiymis birisi babasını fasa fiso eğer bi terslik olmazsa bugün evet kararını aciklayip yarın öglen ucakla getirceklermiş ünal aysalin dedi.

Ha dogru da cikabilir yanlişta, ilk mesajimda yazdigim üzere. ben sadece duydugumun yalancısıyım

hoca nasıl istemez ya listede ismini neden verdi ozaman başkana?

O zaman başkan yalan söylüyor..

"Ü.Aysal = Hocanın verdiği listede Sneijder , Carlinho ve Chadli var..."

ben su ana kadar sneijder haberinde bişey paylasmadim duyum falan sadece bugun kuzenimle otururken bi arkadasi geldi, yönetimden arkadasiymis birisi babasını fasa fiso eğer bi terslik olmazsa bugün evet kararını aciklayip yarın öglen ucakla getirceklermiş ünal aysalin dedi.

Ha dogru da cikabilir yanlişta, ilk mesajimda yazdigim üzere. ben sadece duydugumun yalancısıyım

Peki tamam kusura bakmayın

Fatih hoca da sneijderi takım dengeleri için rakamları aşağıya çekmek istiyormuş

Kaka yı neden istiyorsun peki kaka sanki yıllık 1 mılyon euro ya mı oynıcak ?

hoca başka bi nedenden istemiyorsa saygı gösteririm ki böyle bşey yok bence ama maddi sebepten istemiyorsa eleştiririm sonuçta en çok kakayı isteyen kendisi ama bnce böyle bişey yok

Transfer Nöbeti

Rica etsem Albayrak abimizin sölediklerini özet geçebilir mi biri

Fatih Hoca'nın istemediğine dair bir emare yok. Millet en küçük lafa, en küçük mimiğe bir sürü anlam yüklüyor. Çamı açıp taze hava alın beyler bence.:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt