Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar olay menajer net. Ailenin karar vermesi de 3 gün sürmez. Menajer bu süre içinde gerçekten başka talipler aramış galiba.

Albayrak Terim istemiyor falan demedi.Kendi kendinize gaza geliyorsunuz. :o

A.Albayrak'ın açıklamaları :

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, TRTHaber'e bir röportaj verdi ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak konuşmasında, "Sneijder transferi özellikle başkanın ilgilendiği bir transfer. Kulübüyle kesin anlaşma var, sadece futbolcunun anlaşmaya varması söz konusu. Inter'den aldığı ücret çok yüksek, böyle bir para veremeyiz. Çok değerli arkdaşlar var kadroda ve hepsini düşünüyoruz.Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti." dedi.

Tecrübeli yönetici açıklamasının devamındai "Ailesi içerisinde hesapları var. Eşinin bir işi var orada, düşünüp bize bu akşam bir cevap verecek. Futbolcu haklı olarak belki başka kulüplerle de görüşebilir. Inter'den aldığı paranın baya altında bir parayla anlaşmamız söz konusu. İmza olmadan anlaşma var diyemem. Çok temkinli olmak lazım, camiayı temsil ediyoruz. Yalan, yanlış söylememek lazım." şeklinde konuştu.Albayrak transferin bitmediğini söyleyerek, "Onun menajerleri var ve hep çalışıyorlar. Hamit'in transferi de çok zor şartlarda gerçekleşti. İranlı manejeri benim annemdem emdiğim sütü burnumdan getirdi. Menajer para kazandığı için başka kulüplerle de görüşebilir. Yüzde vermek istemiyorum. İnsanları zor durumda bırakmak istemiyorum. Ben bitmiş denilen Burak'ı dağlardan kaçırdım. Herşey olabilir." dedi.

Sneijder transferinin Fatih Terim tarafından istenilip istenmediği sorulan Albayrak, "Hocanın istemesi lazım. Çift santrofor sistemine nasıl monte edecek, o onun bileceği iş. Hocanın istememesi söz konusu değil, tabi ki istiyor. Üzerine basa basa takım dengelerinden bahsediyor. Galatasaray'da Sneijder olmazsa olmaz değil." şeklinde cevap verdi.

Albayrak İtalyan kulübüyle bir protokol olduğunu söyledi ve "Inter protokol, futbolcu ile anlaşılması halinde prorokol yürürlüğe girer. Taraftarlar rahat olsun, Sneijder gibi çok futbolcumuz var bizim takımda. Futbolcularımıza hakszılık etmeyelim." dedi.

Sneijder hayırlı olsun diyeceğim ama korkuyorum valla , son ana kadar beklemek gerek :) Hadi Sneijder bekletme bizi gel !

Bu adam İnter'den aldığı paranın altında bize mi gelecek yani bence çok zor

abi ne aksami ya:o

bunun aksami mi kaldi.. saat turkiyede 19:32 degil mi arkadas..

Takım içi para meselesi hikaye... Herkes biliyor Sneijder'i kimse buna bişey demez. Real'de Ronaldo için takım içi denge mi var? Sneijder İnter'de kaça oynuyor, İnter'deki futbolcular bunu problem ediyor mu? Hikaye... Olası anlaşmazlık için kılıf gibi geliyor bana.

Bence baska bir mevzu var..Sanirim Baskan büyüme adina kurumsallasma adina bu cilek diye tanimladigi oyuncu almak istiyordu uzun zamandir. Bence burda Fatih Terime bir sekilde zorla sec birini gibi bir mecburiyet vermistir (üstü kapali) bence polemik burdan kaynaklaniyor Fatih ben kendi oyuncumu secerim diyor, Aysal bize ticari ve imaj adina dünya yildizi lazim ve sart diyor.

Yahu ortada Fatih Hoca'nın, Sneijder'i istemediğine dair laf yok, söz yok. Albayrak'ın suratından anlamlar devşirip, Hocanın günahını almayın. :(

fatih hocanın genel tutumu öyle .bugunde uratı asıktı hocanın.yani senin takımına gerçek bir dünya yıldızı geliyor böyle olmaması lazım birde 2 ,3 hafta önce başkan dieo sneijder,kakadan birinin alalım demişti hoca sadece kaka demişti bence böyle olmaması gerek onu diyorum

beyler abdürrahim bu akşammı haber gelecek dedi bide eğer fatih hoca istemiyorsa işin suyunu çıkarıyor hoca kusura bakmasın bu mantıkla nasıl iyi adam alacaksın ya sabriyle aynı parayamı gelsin istiyor

kardesım sen cekılen kuraları bılmıyosun sanırım unıted mı yakın yoksa bız mı bak bakalam bı

Yok ben takip etmiyorum futbolu ş.ligini falan. Bizim .ligi finali oynama ihtimalimiz < Unitedin oynama ihtimalinden.

Ama bizim Ş.liginde bir üst tura çıkma ihtimalimiz > united'in.

Ve dediğim gibi. 2-3 oyuncu alıp 2 ayda 3 tur atlayıp ş.liginde final oynayabileceğimizi düşünen varsa bu fikirden vargeçsin, boşu boşuna kendine ümit vermektir bu.

Hocamızın egoları hala var huylu huyundan vazgeçmez :ayatollah:

Galatasaray'da Sneijder olmazsa olmaz değil albayrak ın bu sozu fatih hocanın sneijderi ne kadar çok istedıgının gostergesı bence.Hoca sneijderi gerçekten çok istiyor olsa albayrak hoca dan cekındıgı ıcın bunu soyleyemez

Ben melodan korkuyorum aga adam daha gelmeden 10 numarayı vermem diye twitterdan söylüyor bunu kiralarken para konusunda o kadar sorun etmiştik kesin bişey cıkar cok paraya gelirse :(

Meloya fazla yüz vermemek lazim, yaz dönemi de acele etmeyelim Melo'nun sözlesmesi seneye bitiyor, opsiyonu zaten 6.5 milyon, biz 2-3 falan makul bir fiyata juventus'u ikna ederiz, aman diyim melo'ya fazla yüz vermeyin, adam 12.haftadan sonra biraz oynar oldu. oynamasi gerektigini bilince iyi oynuyor, yoksa bana birsey olmaz diye sorumsuz davraniyor, bu yüzden her gelen brezilyali büyük sorun oldu

A.Albayrak'ın açıklamaları :

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, TRTHaber'e bir röportaj verdi ve Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Albayrak konuşmasında, "Sneijder transferi özellikle başkanın ilgilendiği bir transfer. Kulübüyle kesin anlaşma var, sadece futbolcunun anlaşmaya varması söz konusu. Inter'den aldığı ücret çok yüksek, böyle bir para veremeyiz. Çok değerli arkdaşlar var kadroda ve hepsini düşünüyoruz.Biz ona bir ücret sunduk, futbolcu da büyük ihtimal kabul etti." dedi.

Tecrübeli yönetici açıklamasının devamındai "Ailesi içerisinde hesapları var. Eşinin bir işi var orada, düşünüp bize bu akşam bir cevap verecek. Futbolcu haklı olarak belki başka kulüplerle de görüşebilir. Inter'den aldığı paranın baya altında bir parayla anlaşmamız söz konusu. İmza olmadan anlaşma var diyemem. Çok temkinli olmak lazım, camiayı temsil ediyoruz. Yalan, yanlış söylememek lazım." şeklinde konuştu.Albayrak transferin bitmediğini söyleyerek, "Onun menajerleri var ve hep çalışıyorlar. Hamit'in transferi de çok zor şartlarda gerçekleşti. İranlı manejeri benim annemdem emdiğim sütü burnumdan getirdi. Menajer para kazandığı için başka kulüplerle de görüşebilir. Yüzde vermek istemiyorum. İnsanları zor durumda bırakmak istemiyorum. Ben bitmiş denilen Burak'ı dağlardan kaçırdım. Herşey olabilir." dedi.

Sneijder transferinin Fatih Terim tarafından istenilip istenmediği sorulan Albayrak, "Hocanın istemesi lazım. Çift santrofor sistemine nasıl monte edecek, o onun bileceği iş. Hocanın istememesi söz konusu değil, tabi ki istiyor. Üzerine basa basa takım dengelerinden bahsediyor. Galatasaray'da Sneijder olmazsa olmaz değil." şeklinde cevap verdi.

Albayrak İtalyan kulübüyle bir protokol olduğunu söyledi ve "Inter protokol, futbolcu ile anlaşılması halinde prorokol yürürlüğe girer. Taraftarlar rahat olsun, Sneijder gibi çok futbolcumuz var bizim takımda. Futbolcularımıza hakszılık etmeyelim." dedi.

bu açıklamadan ben bize gelmeyeceği sonucunu çıkarttım. yani adam interde aldığının çok çok altında bize neden evet desin.ayrıca bu adamın interden ayrılış sebebi belli aldığı ücrette indirim yapmak istememesi. siz o paraları veremeyecekseniz neden sneıjder ile ilgileniyorsunuz yada nedn sneıjder gelsin. bence olmayacak bu iş çamura yatıyorlar.takım içi dengeden bahsedenler ozaman yıldız oyuncularla ilgilenip şov yapmayacak. fatih hocada verilen paraları düşünüyorsa kakayı istiyorum demeyecek amrabatıda 8 milyo eurolara transfer ettirmeyecekti.

ya arkadaşkar kakayı mı istersiniz sneijdermi?ben açık ara sneijder derim

olay bence kaka sneijder olayı değil. fatih terim kaka dedi ,bülent tulun ve unal aysal sneijder .ve bu transferde tulunun öne cıkarılması bpzdu FT'nn moralini .ama her zaman herseyde hocfaya bırakılmaz . ben ft'nin bu olaydan cokta etkilenecegini düüşünmüyorum .takım içi denge falanda geciniz kaka gelse 2 milyon euroyamı oynayacaktı . ve hamitin melonun 5 milyon euroları buldugu bu takımda sneijder 10 milyon alsa kimse gıkını cıkaramaz..amrabata 8 veriyorsan sneijderide kabul edeceksin adam dünyanın en iyi 10 numaralarından biri... işi inada bindirmesinler galatasaray fatih teriminde,ünal aysalında ,bulent tulununda üzerindedir.tek gercek GALATASARAYDIR. zaten yeteri kadar medyasıydı,hakeimiydi,yayıncı kurulusu federasyonuydud ugrasıyoruz ..aile içinde birlik olsunlar. yoksa değil sneijder,messi gelsin birseye yaramaz

Fatih Terim kendi yıldızlarını çıkarmayı sever ama bi zahmet Sneijder'e de hayır demesin artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt