Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Bütün süreç belliyken duyuma nerek var. Sonuçta bir tane saçı uzun aklı kısanın kararını bekliyoruz.

Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;THfIJRN-dHk]https://www.youtube.com/watch?v=THfIJRN-dHk[/video]

31cimbom31 e itibar etmeyin cenabet sallıyor kafasına göre

ya kardeş neyin derdindesiniz, bizene eşinden bizim yaptığımız bir ticaret,eşi şu filmde oynamış bu filmde oynamış, sanki Galatasaray için tanıtım filmi çekiyoz da kadınamı teklif yapıyoruz?

Biz Sneijder'e teklif yapıyoruz belli bir ücret ödüyoruz karşılığında takıma katkı istiyoruz. Müslümanlık konusuna gelince, varsayalım ki müslümanlığa hakaret eden filmde oynadı, daha iyi değil mi işte? Müslümanların içerisine gelir, gerçek müslümanlığın ne olduğunu öğrenir. Birilerinin ona empoze ettiği gibi olmadığını anlar.

Hoş müslümanım ayağına kadınlara tecavüz eden yobazlar vs ler yok değil...

:ayatollah:

Arkadaşlar film denen kavramın "belgesel" kategorisinde olmadığı sürece kurgu olduğunu unutarak yorum yapıyoruz bazen gibi geliyor. Sağduyulu yaklaşan arkadaşlara lafım yok ancak bir filmde türbanlı/Müslüman/Türk bir karakter İslam'a veya ahlaka aykırı hareketler yapıyor diye, bu "tüm türbanlılar/Müslümanlar/Türkler böyledir." gibi bir anlam taşımaz. O bunu yaptığı varsayılan tek bir karakterdir ve üstelik hayali bir karakterdir. Nasıl bir filmde Müslüman bir hırsız olduğunda, bu "tüm Müslümanlar hırsızdır" veya katil olduğunda bu "tüm Müslümanlar katildir" manasına gelmiyorsa, bu da gelmez. O zaman hiçbir filmde kötü adam, kötü kadınlar olamazdı çünkü illa ki o kişilerin bir ırkı, bir dini olacak veya olduğu varsayılacaktır. O zaman da o karakterin kapsadığı dine veya millete mensup herkes ayaklanması gerekirdi.

Başka yorum yapıp bunu tartışma haline dökmek istemiyorum, bu bir sinema-tv'ci olarak benim bakış açım ve algımdır.

fb bu ligi kirletmeseydi bu adam belkide çoktan gelmişti

Bence gram etkisi yok:) İtalya ligi çok mu temiz? Adam kendi kariyerini ve kazanacağı parayı düşünüyor.

Kabul edin dünyanın en büyüğü değiliz. Şampiyonlar liginde eski adıyla olanda bir yarı finalimiz var, yeni adıyla da bir çeyrek finalimiz, uefaya gelince bir kupamız haricinde yarı finalimiz bile yok

Vay be hiç unutmuyorum Fenerli arkadaşla konuşuyorduk Karabük maçından sonra Bana Aziz başkan çıldırmış devre arası Sneijderi falan alıcakmış dedi ben de alamaz dedim o da basar parayı alır dedi ben de ne kadar para basarsan bas o adam size ve türkiyeye nah gelir dedim.Şimdi adam bize geliyor bu da böyle bir anımdır işte keyiflendimde bir anlatayım dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt