Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

antuu dakilere ne içiriyorlar acaba :d

[TABLE="class: tableBorder0, width: 1050, align: center"]

[TR="class: tableNormalYeni10, bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: petra1907

Sneijder´i biz almış olabiliriz. Son yılların en büyük kapağı geliyor...[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Gizlice sızan renktaşlarımızda olabilir onlar:)))

etrafımdaki fenerlilerin hepsi abi ne gerek var ya sneijder e hiç gerek yoktu falan diyorlar...çok hoşuma gidiyor :D

Diyeckelerde brother :yenieek:

Zaten artik hic umutlari kalmadi, iki sezon önce maclari satin aliyorlardi para söyle para böyle azize abla kurtarir bizi düsüncesi hakimdi... sonra hersey yavas yavas ortaya cikti.

Aykut futboldan anlamiyor Alexi gönderdi Azizenin maclari satin almasindan dolayi anca sampiyon oldu (helek besiktasin o yuzyilinda sampiyonlugu resmen itiraf edildi spor programinda)

Kulupten herkesi konvan Azize ablalari... Aldiklari oyuncular hic bir sekilde heycan veya katkida bulunmuyor takim icin. Financial fair play kriterleri uygulaniliyor sanirim kaynak göstermekte zorlanan kus kulübü statdan elde ettikleri gelir farki da kapandi artik TT Arena ile

Adamlar her hali ile sokak kavgasina siz Tank la geldiginiz ne gerek var diyecekler..

Modlar lütfen alakasız büyük punto paylaşımlarda bulunmayalım...... :lol:

Gelen haberlerin hemen hemen hepsi sazan.avi ben böyle spekülasyon dolu başka bir olay bilmiyorum.

Diyeckelerde brother :yenieek:

Zaten artik hic umutlari kalmadi, iki sezon önce maclari satin aliyorlardi para söyle para böyle azize abla kurtarir bizi düsüncesi hakimdi... sonra hersey yavas yavas ortaya cikti.

Aykut futboldan anlamiyor Alexi gönderdi Azizenin maclari satin almasindan dolayi anca sampiyon oldu (helek besiktasin o yuzyilinda sampiyonlugu resmen itiraf edildi spor programinda)

Kulupten herkesi konvan Azize ablalari... Aldiklari oyuncular hic bir sekilde heycan veya katkida bulunmuyor takim icin. Financial fair play kriterleri uygulaniliyor sanirim kaynak göstermekte zorlanan kus kulübü statdan elde ettikleri gelir farki da kapandi artik TT Arena ile

Adamlar her hali ile sokak kavgasina siz Tank la geldiginiz ne gerek var diyecekler..

alex ile tek diyeceğim adam şikenin farkındaydı ve gitti.......

Mesajı Gönderen: fasttornado:cLink:2643743

baki mercimek twitterden söyledi. Bir kere sneijder ile ajax alt yapısından arkadaşlar. Ayrıca menajerleri aynı. Baki menajere sormuş‚ türkiyeden ilgilenen tek kulüp yok demiş. O diğer kulüp bizden başka kim olabilir? Ayrıca öyle kesin anlaşma falan yokmuş. Hangi takıma gideceği daha belli değilmiş.

Zaten transferin bitmesine daha çok var. Neden bugünden imza atıp önünü tıkasın sneijder. piyasası olan bir oyuncu. Ben ingiltereye gider diye düşünüyorum. Tottenham falan istiyor. başka talipleri de var psg gibi.Ama türkiyeye gelecekse o kulüp kesinlikle biziz. Büyük Başkan Aziz Yıldırım bakinin dediği gibi devredeyse burada başka kulbübe gitmez-gidemez. para bizde kariyer bizde marka değeri bizde. ;)

la ne salak bebeler var ya

Gerizekali herifler adam bize gelecek, Aziz'in bir yerleri tutustu ne yapacagini bilemedi. Belhanda'yi da alamadilar. Bu haberlerle gaz alamazlar, onu söylemek gerekir.

.[YONETICI]Bu tarz güvensiz Twitter Adresleri yasakl[/YONETICI]

Sneijder açıklandıktan kaç saniye sonra Antu ziyaretçiye kapanır sizce:)) ben 3 saniye diyorum..

Her an açıklanabilir artık.

ya gecen transfer donemi sezayi vardi ne oldu ona o olsa arardi simdi sneijderi ogrenirdik herseyi :D

nazmicanmutlu denilen kızın ne kadar çok takipiçisi var lan çok emin konuşuyor ne iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt