Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Albayrağın açıklamalarını dinledim.

Bu adamı ilk kez bu kadar keyifsiz gördüm.Yönetimde bir sıkıntı olduğu muhakkak.

Sistemden bahsetti, takım içi dengeler dedi.

Yahu takım içi dengeler nedir?

Kakayı alsaydınız o bonservisleri vermeyecek miydiniz? O zaman bozulmayacakmıydı takım içi denge.

Oyuncuların maaşlarını belirli bir sınıra dayatmışsınız iyi güzel. Ama o sınır çok düşük ve o sınırın altında bir yıldız oyuncuya imza attıramazsınız.

E nasıl yıldız alıcaz bu takıma? Yıldız almadan nasıl o hedeflenen kupaları kazanacağız.

Çok büyük çelişkiler var. Hosuma gitmedi bu hava.

Ne diyelim ne olacak olsun, yeterki hayırlısı olsun.

Aynen valla Fatih Hocayı severim hem de çok ama herkezin sınırlarını bilmesi lazım ast üst meselesi sonuçta he olay kesin mi onu bilemem ama varsa böyle birşey ayıp ego savaşları yüzünden olan bize olacak Başkan maliyetini ödemeyi göze aldıysa bu tarz bir dünya yıldızına hayır demek en doğru ifadeyle saflık olur.

yavas yavas shaqiri transferine benziyor bu is, geldi gelecek derkene bayern girdi devreye ve biz baka kaldik.

Geçen gün Yılmaz Abilerle oturuyoz lokalde, sonra bu sneijder de geldi oraya.

Albayrağın açıklamalarını dinledim.

Bu adamı ilk kez bu kadar keyifsiz gördüm.Yönetimde bir sıkıntı olduğu muhakkak.

Sistemden bahsetti, takım içi dengeler dedi.

Yahu takım içi dengeler nedir?

Kakayı alsaydınız o bonservisleri vermeyecek miydiniz? O zaman bozulmayacakmıydı takım içi denge.

Oyuncuların maaşlarını belirli bir sınıra dayatmışsınız iyi güzel. Ama o sınır çok düşük ve o sınırın altında bir yıldız oyuncuya imza attıramazsınız.

E nasıl yıldız alıcaz bu takıma? Yıldız almadan nasıl o hedeflenen kupaları kazanacağız.

Çok büyük çelişkiler var. Hosuma gitmedi bu hava.

Ne diyelim ne olacak olsun, yeterki hayırlısı olsun.

En baştan beri bilinen bir durum var renktaş. Yönetim koalisyonlardan ve egolardan oluşuyor. Başkan var, Adnan Öztürk var, Ali Dürüstve Albayrak ve Hoca da diğer tarafta. Başarı bu koalisyonun şimdilik işlemesini sağlıyor. Olası bir sıkıntı dayanamzlar. AMa bizi ilgilendirmez şimdilik devam.

Bu arada bu Öztürk'e taraftarın kendini çok kaptırmaması lazım diyorum en başından beri.

bir bet kaldırılmış ya sonuçlanmıştır yada şaibe karıştığı iddiası var diye durdurulmuştur...

bu durumda şaibe olmadığına göre...

rte ridvan görüsmesi olmus yine bugün :)) belki engellemek icin ne yapilabilir görüsmesiydi,yabancilar icin bu bir saibedir.

bu sayfa 10 mesajda bı yenısıne gecmen gerekıyor onu nasıl cogaltıyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt