Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

maddi konuya bakmiyorum ben bu Transferde ben. Trabzon halki ayaklanir bu olaya. Adamlarin onuru birak top toplayicini bile vermek istemez . adamlarin cigerlerini topladik son 2 yilda resmen :)

Sadri Başgan ayarlar onu bi şekil ;) :D Yurt içinden zaten kaleciye ihtiyacı yok diğer klüplerin. Yurt dışından da bizim vereceğimiz parayı vermezler Onur'a. Sadri'ye güveniyorum ben :asd:

bu is onumuzdeki haptaya kaldi arkadslar.

gelmicek işte boşuna kimse heveslenmesin. Böyle bir adamın Türkiye'ye gelip kariyerini mahvetmesi imkansız. Adam şurda 2 tane CL maçı oynucam diye mi gelicek. Biz anca 2 sene peşinden koşar Amrabatı alırız. 30'ndan sonrada Hamit.

Iyiyim saol sen nasilsin. Tel den takiliyorum evde degilim suan. Su sneijder de bi karar versede rahatlasak

Ve Wesley Sneijder Resmen GALATASARAY'DA!

haberini duymaya çok az kaldı sabredin

renkdaşlar küfüre ne kadar süre ceza geliyor ? permaban değildir heralde

Adam bu saatte karısını almış şarap içip geziyordur bir de millettin burada çektiği işkenceye bak,imza parasının yarısını foruma vermeleri lazım. :cool:

617089_Galatasaray_SK.jpg

Buda bir başka alternatif kanatlardan birine de geçebilir Sneijder yerine Hamit geçer diğer kanada transfer yapılır veya bu sistemde ki gibi 2 tane sağlam kanat takviyesi yapılır :) Tabi bu 2 sezonluk bir plan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt