Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu iş bu kadar uzdıpına göre bu iş yaş :sad007:

gelmessen gelme wes ya yeter artık millete kafayı yedircen en iyisi koşmaya gideyim geldiğimde açıklanırsa uçalım mutluluktan :)

Aynı twit günde 242354634 defa paylaşılıyor. Aynı şeyi ifade eden 2354256346 twit olduğunu da hesap edersek sabahtan beri burada olan insanlar kusmak üzereler artık.

o konuda haklısın ama burda 400 küsür online aktif üye oldugunu varsayarsak herkes heycanla birden paylaşmak sitiyoru bununda önüne geçemzsin.

https://twitter.com/oguzhann10 Kaynağı düzgün çelişki yok mu sizcede arkadaslar ? :o

ya allah aşkına hava al adam deigl ki kaybak adamın alıntıladıgı site. gurbetçi kardeşlere sor bakalım nasılmış o site ??

alper altun full orda takılıyo

Çıldırma noktasına geldim, dayanacak dermanım kalmadı.

Görüldüğü gibi herkes tweet paylaşıyor. Tweet olmasa burası dönmez millet altın günü yapıp dedikodumu yapacak

Tamam ok anladım seni de abi az yumusat kelimelri ya olursa diye düşün ne bilim yansıtma bize lütfen.

yaa yeter ki olsa. şu bilmem kaç milyon kuşun bile aynı anda ... olmasını görmenin keyfini yaşamak kim istemez. inamotolaran sonra böle bir transferi... ama çok uzadı gercekten. oldu ki olmassa burdaki çoğu kişi nasıl olacak sence? herşeyi geçtim şu gereksiz kuş müsfettelerinin hareketleri... o yüzden büyük konusmuyorum bu sefer

tweet paylaşılmasa burası dönmez farkında mmısın bilmiyorum boş muahbbete çevirlir ortam

Şimdi boş muhabbet dönmüyor yani? Resmi hesaptan bir şey açıklanır paylaşırsın, diğer türlüsü tamamen mahalle dedikodusu gibi. İnsanları sinirlendirmek hoşlarına mı gidiyor bunları paylaşanların?

Yalnız bizim mutlaka sağlam kanatların olması lazım, Sneijder kime pas atacak?

Menejerlik sınavları Soru 1) Nasıl daha karaktersiz olabilirsiniz ?

Ynt: Transfer Nöbeti

Burda her uye bir twitter hesabi acsa ve duyum uydursa hepsi burda paylasilir degil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt