Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gerizekalı fenerlinin biri ulan malca bi tweet atayım şu Galatasaraylıların moralini bozayım diye tweet atıyor, onu bu sayfaya koyup bi de sayfalarca tartıştırıyorsunuz, beyin yok mu arkadaş, ayırt edemiyor musunuz?

pastayı almış kesmiş beyler kesin Dany'nin hesabı dağılın :trollface:

Ünsal Aysalın uçağı italyada mı türkiyede mi bilgisi olan var mı? nerden öğrenebiliriz? Uçuş rotası istendiyse baskanın uçağı içindir.

güzel bi konuya değindin ama anlamıyorum yardımcı olamıycam bırı yanıtlasın la soruyu

Tartıştığımız şeye bak o twit doğru mu bu hesap yalan mı? Paylaşmayın artık ya... Valla kabak tadı verdi artık.

Öyle bir duruma geldik ki, hangi haber gerçek? hangi hesap gerçek? kafayı bunlara yorar olduk.

Fernandes'de gerçekten çok iyi oyuncu. Fizik, Teknik çok iyi. Ama oyun görüşü ve şutlarda Sneijder daha iyi.

Sergen çok iyi bir futbolcuydu ama futbol bilgisi berbat ötesi. Fernandes kimdir sneijderin yanında. 2010 yılının en iyi orta saha oyuncusuyla kıyaslanan adama bak...

güzel bi konuya değindin ama anlamıyorum yardımcı olamıycam bırı yanıtlasın la soruyu

sahte hesapları tartısacağımıza bu konuyu düşünsek olmaz mı çözüm üretelim renktaşlar el atın..

Doç. Dr. T. Kadıoğlu ‏@TeomanKadioglu

Sneijder hakkındaki sorulara prensip olarak yanıt vermiyorum, hayırlısı olacaktır inşallah. Uçuş için rota istenmiş mi desem ;-)

Ynt: Transfer Nöbeti

Bende aciyorum twitter hemen sneijder Galatasaray'da diyorum.

Aşk mesajı geliyor lan bana.Birimi işletiyor yoksa yanlışlıklamı geliyor çözemedim.

Bu saatten sonra gelme lan gelirsen adam değilsin Wesley

:trollface::trollface::trollface: Şaka tabii ki :trollface::trollface::trollface:

sahte hesapları tartısacağımıza bu konuyu düşünsek olmaz mı çözüm üretelim renktaşlar el atın..

Doç. Dr. T. Kadıoğlu ‏@TeomanKadioglu

Sneijder hakkındaki sorulara prensip olarak yanıt vermiyorum, hayırlısı olacaktır inşallah. Uçuş için rota istenmiş mi desem ;-)

dünkü uçak veren yönetim kurul üyesi uçak verdi neye inanalım.

Hoca Sneijder konusundan tek bir laf etmedi. Neden acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt