Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben beklerken yaşlandım transfer işini yürütenler ölmüştür.

la neyse verin sunun parasını yönetim gelsin bu gece artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((((((((((((((

Irmak Kazuk dinlediğim en olumlu konuşmayı yaptı, dediği gibiyse iş bitmş

arada takım yokmuş ırmak dedi

Irmak Kazuk diyor ki, Sneijder-GS, GS-Inter anlaşmış. Ancak Inter-Sneijder arasında imaj hakları sponspor sözleşmesinden doğan bir sürtüşme varmış mevzunun uzama sebebi bu. Size kalacak paramı da verin ben gidiyorsam demiş.

An itibariyle Irmak Kazuk'un söyledikleri doğruysa ki , F5 medyası olan Ntv SPOR bile , Sneijder ve İnter ile anlaşıldığını , Sneijder ve İnter'in arasında imaj haklarında mı ne sorun olduğunu bu gece bunun aşılacağını söylüyor ;

Wesley SNEIJDER ; GALATASARAYIMIZA HAYIRLI OLSUN :)

ben daha 178000 takipçisi olan 9654 takip edilen bi tane kulüp görmemiştim daha neler göreceğiz sahtedir kesin.

hvrsv.jpg

Sorun Sneijderin oglu olursa KIRVESI kim olacakmis o yuzden daha onu tartisiyorlarmis .. Unal Basgan ben varken Inter baskanina kirvelik dusmez diyormus , bakalim sabaha netlesir :lol:

yeter yaa nerden sponsor anlasma sacmaligi adam bekleyip sabah karar verecem demis ; Manager aciklamasi var yahuu

Gs sneijder ve interle anlaştı .sorun sneijder ile inter arasında.sneijderin imaj hakları ile ilgili bir anlaşma var yaklaşık 12 m euro .yarısı intere gidiyor paranın ...bunu pqtlasamiyorlar.(irmak kqzuk ntvspor)

sneijderin interle arasindaki puruzden bize ne laaaaaaaaaaaaaaaagn

olan bize oluyo :sad007:

Aferin lan Irmak Kazuk. :D İçimizi rahatlattı.

EMRE TİLEV ‏@Emre_Tilev Galatasaray wesley ile anlaştı ınter ile anlaştı tek sorun reklam gelirleri ınter wesley problemi yarın belli olacak ama SNJDER GSARAYDA

Bizden bahsediyolar lan hahahahah forum ünlü oldu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt