Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

son tweet:

sneijder'in Galatasaray'a gitmeyi kabul ettiğini tweetlemedim çünkü güvenilir değildi. ve aslında temsilci (menajer) inkar etti.

"menajerinin inkar etme ihtimaline karşi, tweetlemedim. " olacakti.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Biti teşekkür etsin la forum adına emekle ırmaka... twit mivit atın bişey yapın....

Emek senden haz etmiyorum.Fenerlisin çünkü ama bir Gürcanda değilsin üzülme yani.

kendı payıma bugün uyayanı öpsunler hatta yarın aksama kadar hatta ogun sabaha kadar

bir yandan burayı takip ediyorum,bir yandan tivitır da takılıyorum,bir yandan karadeniztv de ceviz kabuğunu seyrediyorum.Nasıl bir manyak oldum lan ben böyle.

Gerçi bu adam en baştan beri olumsuz konuşuyo ama.

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri According to Mediaset, the english club from which Sneijder is waiting for a bid is Liverpool

Meali: Mediaset'e göre Sneijder Liverpool'dan teklif gelmesini bekliyormuş..

dostum 9 mesajin var bari birini pozitif kullan san ? Biz burda sneijder geldi diyok sendiyon canakkale bogazii

Ne retweet cakiyon sahte seyleri

yemın edıyorum buraları yıkılır acıklandıgı an

Irmaaaaakk burayı okuyorsun biliyorum Sneijdere Selam söleeee :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

EMRE TİLEV ‏@Emre_Tilev Galatasaray wesley ile anlaştı ınter ile anlaştı tek sorun reklam gelirleri ınter wesley problemi yarın belli olacak ama SNJDER GSARAYDA

Kaynağı da Albayrak'mış..

O geliyor :) yeni kralımız geliyor, hava alanının halini düşünemiyorum, buraya geleceği gün :))

Bu transfer arik bitmistir beyler! Hayirli Wesley Sneijder olsun!:yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt