Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Albayrak'ta nedense o sevinci, heyecanı göremedim ben. Acaba Sneijder'i istemiyor mu teknik ekip? istemiyorlarsa zaten sorun var demek teknik ekip'te. Ama nasıl olur da Amrabat falan geldiğinde sevinçten havalara uçan Albayrak, cenaze haberi veriyormuş gibi anlaştık diyor :confused:

Sneijder ile oynanan ilk resmi macdan sonra Teknik ekibin fikri degisir o zaman. Problem yok yani.

Sporx = Fenerbahce.org şu siteye lütfen itibar etmeyin renktaşlar..

bonservısı alamk bbsısey degıstırmez onemlı olan futbolcu

bız baliç için realle anlastık ama adam ezılere gıtmıstı

Bonservis olayının bir önemi yok.

Teeee günler önce zaten "İnter accepted bid" diye çıktı.Hiç mi FM oynamadınız , önemli olan şimdi oyuncunun "accepted offer" demesi :b5:

Re: Transfer Nöbeti

Sneijder haberleri çıktı çıkalı bu tür açıklamalar yapıyor..

Para kıptırma peşinde bana göre içi boş bir haber..

O basının uydurma haberleri. Her habere inanmayacaksın. Bu haberin kaynağı sağlam. Sneijder bundan 1 ay önce VI'ye şu an için Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum demişti şikecilerin ilgilendiklerinde.

Tahir Kum pisliktir bildiğiniz su katılmamış pislik

ırmak baya umut verdi hadi hayırlısı artık

Teeee günler önce zaten "İnter accepted bid" diye çıktı.Hiç mi FM oynamadınız , önemli olan şimdi oyuncunun "accepted offer" demesi :b5:

Supersin bunu biriside su Sneijder'in menejeri olacak olan Lerby'e anlatsa :D

semih emreyle bir tutmayla ne alakası var sizce çok saçma değimi yalnış birşeymi söyluyorum diyorumki snejder 15 trilyon alsın okey ama dediğim gibi takımda çok az kazanan ve surekle 11 de oynayan oyunculara klup cidden zam yapması lazım yoksa takımın cidden bozulur semihle emrenin yerinde olsanız ne düşünursunuz!

vallahi oturur bi düşünürüm, sonra ''Ulan Sneijder'le aynı formayı giyip aynı sahada maça çıkıyorum. Nasıl bi klübün oyuncusuyum lan ben?'' der 2 rekat şükür namazı kılarım.

seçkin yüksel‏@Sckn_Yksl@ibrahimseten duyumları nerden alıyorsun? yaw arkadaş yeter artık senin saçmalıkların. millet kafa geçiyor artık seninle.

geydirdim hafiften:trollface:

Teklifi kabul etmekle oyuncunun bonservisini vermek farklı şeyler.

Bonservisi aldıysak oyuncuyla anlaşmışız anlamına gelir. İnter sadece kabul etmişti ama iş resmiyete dönüşmüş bonservisi almışız. E o zaman açıklayın arkadaş artık :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt