Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.695
- 2.279
- 1.983
Cevap: Transfer Nöbeti
Cevabı biliyordum zaten. :trollface:
Altan Tanrıkulu
Cevabı biliyordum zaten. :trollface:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altan Tanrıkulu
lan arkadaş bütün türkiye işini gücünü bırakmış sneijderi konuşuyor.
Hafiye olmana gerek yok Abdurrahim Albayrak'ın görüntülü videosunu izle ne demek istediğimi anlarsın. Bal gibi biliyolar Sneijder başka klüple görüşüyor
Kadro iyide 7 yabancı var ondan diyorum hükmen 3-0 maglup sayılırız![]()
yatmadınız mı dahaaaaa.............
Bankasyadan 40 tane Sneijder bulurum.
O açıdan bakarsak, kolpa duyumculara da inanmak gerekir. Her türlü saçmalığa inanalım, olabilir diyelim, birbirimize girelim. Bu mudur yani? Fatih Terim'e de güvenilmeyip, şöyle ise böyle ise diye tartışacaksak bu işin sonu yok. O zaman ben de bir tane sallarım. Varsayım yapıyoruz sonuçta değil mi? Bu transfer olayı tamamen kolpa, manipülasyon diyorum. Saçmalık değil mi, ama ya doğruysa? Sonuçta burası forum, mutlak gerçekleri tartışamayız sadece![]()
tüm dünya konuşuyorr. reklammm bedavaa![]()
Kaka nın yıllık 3 m € ya oynayacağını senin aklın mantığın alıyor mu?
Arkadaşlar Abdurrahim Albayrak'ın videosunu izleyince herşey apacık ortaya çıkıyor bırakın duyumcuları falan mantığı olan insan herşeyi anlar.
İnter ile protokol yapmışız, oyuncu ile de parada ve şartlarda anlaşmışız ama oyuncu bizden süre istemiş eşim orda çalışıyor ailemden de onayı aliyim size dönicem demiş (ama aile falan yalan şuan menajeri başka klüplerle görüşmeler yapıyor ve bizden aldığı rakamları koparmaya çalışıyor büyük ihtimal, eğer o rakamları kopartabilirse başkasına gidicek kopartamazsa bize gelicek)
Anlayacağınız Sneijder zamana oynuyor ve süreci uzatıp başka klüplere gitmek için şansını zorluyor
KONU BU KADAR AÇIK VE NET!
ve Fatih Terim Sneijderi bizim istediğimiz kadar istemiyor, ama hayır da diyemiyor ve o yüzden dengeleri sarsmadan gelecekse gelsin demiş...
Mancherster city kakaya milandan real madride gidrrken neka dar para verdi biliyonmu biliyonmu 140 milyon 140milyon
koptum lan tv 8 i açın koptum kırmızı gomlekli kesin fenerli yanıyor belli