Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

herşeyi geçelimde elimizdeki kanat oyuncularıyla 4 5 1 i nasıl oynayacagız acaba aslına bakarsak hamit milli takımda 4-5-1 düzeninde gayet iyi oynuyordu kanatta lige kötü başlasada sonlara dogru toparladı iyice ama amrabat veya solda kullanılan bir emre çolakla olurmu bence biraz sıkıntı var

Carlinhos alınırsa o kanatta Riera-Carlinhos'la çok iyi işler diye düşünüyorum.

Habere bak abi ya.. :asd:

Bu arada sarı-kırmızılı yönetim, Sneijder ve eşi Yolanthe’ye kalmaları için iki ev hazırladı. Yıldız oyuncu ya Yeşilköy’de Muslera’ya yakın bir daireye yerleşecek ya da Melo’nun da kaldığı Hadımköy Alkent’teki bir villayı tercih edecek. Sneijder bu iki evi de beğenmezse kendisi yeni ev bakacak ve yönetim beğenilen daireyi tutacak.

Futbol sadece calim degildir ki. hem hic atamiyor diye de yok. sadece teknik calim pek yapmiyor cünkü hizli oynayan oyuncu. iniesta mesela hizini frenleyen bir oyuncu ki o anda calima gidiyor. sneijder daha hizli giden birisi. mesutan surdan bir kere daha iyi. mesutun ikili mücadele gücü cok berbat ve daha yavas. ama sut ve pass konusunda tartisinir mesut vs sneijder .

* 30 yasindan kucuk

* Son iki senesinde CL kazanmis

* Son iki senesinde Dunya kupasinda sampiyon olmus

* Son iki senesinde CL'de en iyi ortasaha oyuncusu secilmis

.

Evet yanlis yazmisim su sekilde olmali:

* 30 yasindan kucuk

* Son iki senesinde Dunya kupasinda gol krali olmus

* Son iki senesinde Dunya Kupasinda final oynamis

Hollanda benim gonlumun sampiyonu ondan oyle yazmisimdir :)

bu ersin düzen twitterde uçakta cumartesi pazar yer ayırttı filan diyor. tweti atmak istemedim. ortalık karışmasın.:D gerçek twitterimi bu

sneijder in en az 5 golü olur uzaktan.. çok sağlam vuruyor abi topa

Dakika 90, Kadiköyde

Selcuk arkadan topu kapiyor.. Uzuuuuunca Sneijdere yolluyor.. Baroniye bi calim atiyor, Buragin önüne ara pasi atip Burak durdurmadan vuruyor direkten iceri giriyor Top

:o:o:o:o

yok renktas direge hic degmesin degdigi zaman auta cikar yada geri döner o top :o

Evet yanlis yazmisim su sekilde olmali:

* 30 yasindan kucuk

* Son iki senesinde Dunya kupasinda gol krali olmus

* Son iki senesinde Dunya Kupasinda final oynamis

Hollanda benim gonlumun sampiyonu ondan oyle yazmisimdir :)

inter ile cl den sonra dunya sampiyonu oldu zaten, bu her kitadan gelen takimlarla birlikte olan turnavada

Aynen Sneijder cok nadiren calim atan bir oyuncu.

Valla çalım mı pas teknigimi diye sorsalar yada şut özelligi ilk önce pas derim sonra şut çalım çok çok sonraları çalım atarak en fazla kaç oyuncuyu eksiltebilirsin ki 1 2 3 ... 4 ü geçmeyecegi aşikar geçsede 5 senede bir adam yapar en çok tıklanan video olur ama iyi derecede oyun zekasına sahip bir adamın ince bir pasıyla çift önliberoyla kapanan bir takımda 6 lı defans blogunun alayını evine yollarsın forvetin kaleci ve kale başbaşa kalır yada hagi gibi mesafe tanımadan sagıyla soluyla topu filelere gönderen bir adam düşünsenize nasıl bir tehlike

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt