Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bms86.jpg

2012 öncesi pirloyu bilmeyen adam futbol izliyorum demesin. Maldini, pirlo, gattuso, nedved, seedorf bunlar nadir oyuncular.

Valla genel populasyon böyle..Futbol forumundayız sözde ama ben burda bile nelere şahit oldum..Biz sadece önümüze gelene bakıyoruz dünü ya bilmiyoruz ya da çok çabuk unutuyoruz..

Kap Kapali, Wikipedia da yaziyor artik olmus diyenlere sende katilacaksin ! kacari yok :lol:

abicim burda modlar 3 gündür bas bas bağırıyor kap 7/24 açık diye,ayrıca kapın sitesinde hakkında bölümünde de yazıyor 7 24 açık diye,senin kaynak yurt dışından galiba :asd::asd:

Renktaş Türkiye'de çalım atan oyuncu iş yapmaz zaten yapamaz! Ayakları morluk içinde 3maç 5 maç bitirir 6. da artık yemez:D Çalım atmaya korkar olur. Bizim Türk oyuncular gururludur. Çalım yemeyi gururlarına yediremezler ölecekse ölsün,bacağı kırılacaksa kırısın. Sen nasıl çalım atmaya kalkarsın lan alsana çalım:))) Üstüne bir de özür dileyeceğine zibidiye bak diyerek döner arkasını karı gibi çene yapa yapa gider.

Sneijder bizim tam aradığımız oyuncu ama inş gelirse...

valla öyle bir beklentiye girenler büyük hayal kırıklıgına ugrarlar kimse süslü bir oyun beklemesin basit bir oyun izleyecegiz anlık parıldamalarla şaşıracagız tabi gelirse ha bizim için ilk öncelik miydi bu tip bir oyuncu 4-4-2 de devam edilecekse kesinlikle hayır 4-5-1 de ise bu kanatlarla sneijder in yeteneklerine haksızlık etmiş olacagız bize ilk olarak amrabat ın ve emre colagın bu formuyla olmayacagı için sol açık lazımdı hamit e gelirsek toparlamaya başladı zaten bir kanat yardıran tipte olursa 4-4-2 de digeri daha çok ortasahayı 3 lücek tipte olmalıydı ha 4-5-1 hamit e de yarıyacaktır daha çok cezasahasına yakın topla buluşacaktır bütün maç bir ileri bir geri gitmekten yorulup yorgunluktan bacaklarının arasında top aramasını izlemeyiz en azından

Bana da en mantikli sistem 4-2-3-1 kisacasi iste bu 4-5-1

Sneijder forvet arkasi Hamit - Melo - Selcuk üclüsünü daha cok kontrollu oynarken görüyorum Amrabat ise hizindan faydalanmak icin iyi olur Sampiyonlar liginde Sneijdere böyle derin kosular yapacak oyuncular lazim Burak ile beraber Amrabat iyi olur. Ha Amrabat Galatasaray ilk onbiri icin yeterli degil bence ama oyun sekli ne tuhafliksa iste rakip takim bos alan biraktiginda kat kat etkili oluyor.

Bu Amrabat bak görün Sneijderin katkisiyla Sampiyonlar liginde manyak performans sergiliyebilir ama ligde yine kapanan takimlara cok zorlanir...

Saat farkı var ya Endonezya ile yeni sabah oldu onlarda..Eski haberler geçiyor ama..Sneijder Galatasaray'a çok yakın. Ancak Menajerin açıklamaları ilginç; "benle görüşmediler, Sneijder son kararı verecektir" gibilerinden bilgiler yer alıyor..Piyasadaki haberleri derlemişler..

abicim burda modlar 3 gündür bas bas bağırıyor kap 7/24 açık diye,ayrıca kapın sitesinde hakkında bölümünde de yazıyor 7 24 açık diye,senin kaynak yurt dışından galiba :asd::asd:

Kaynak bundan bir sene önce galiba .. kap acik mi kapali mi tartismasi sezon öncesi efsane olmustur bu tartisma burada.

Birisi yok acik, yok kapali, ya benim amcam calisiyor sen benim amcama yalanci mi diyorsun? digeri ya kardesim bak burda ne yaziyor link veriyor iste...

Bir sürü kisiyi oyuna getirdik hatta sinirden patliyanlar oldu ... ne yapalim.. Sneijder bitmis gibi bir algilama var baktim Nöbet yok oldu herkes uyuyor... bende mi uyusam?

evet kaciyorum.. iyi nöbetler brothers!:ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt