Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

sol bek stoper neden gündemde yok tek adama yoğunlaştık kaldık harbiden

10 numaradan önce sol bek ve stopere takviye isteyen Fatih hoca, yönetimin Sneijder’de ısrarından rahatsız.

Galatasaray yönetimi Sneijder’de son düzlüğe girerken, Fatih Terim Hollandalı futbolcu hakkında tek bir kelime bile etmedi. Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Sneijder’de bu kadar ısrarcı olmasından dolayı rahatsız olduğu öğrenilen İmparator’un önceliğinin sol bek ve stoper olduğu belirtildi.

Terim'in Antalya’da yakın dostlarına Sneijder için ödenecek yüksek paranın takım içindeki dengeyi bozmasından çekindiğini ilettiği öğrenilirken, morali oldukça bozuk olan Fatih hocanın çok sevdiği yönetici Abdurrahim Albayrak’la bile konuşmadığı gelen haberler arasında.

Kaynak: Kadir Çetinçalı - DHA

desene sniejder de efsane olacak.....GEORGE HAGİ terimin degil yonetimin istegiydi

Benim anlamadığım; İmter'den aldığı paranın daha azını nasıl kabul ediyor. Bu yüzden kadro dışı kalmadı mı zaten?

İmparator işini bilir..Bu transferi hoca engellerse taraftarla bütün bağı kopar..Galatasaray kimsenin egosunu tatmin edeceği biyer değildir...

10 numaradan önce sol bek ve stopere takviye isteyen Fatih hoca, yönetimin Sneijder’de ısrarından rahatsız.

Galatasaray yönetimi Sneijder’de son düzlüğe girerken, Fatih Terim Hollandalı futbolcu hakkında tek bir kelime bile etmedi. Başkan Ünal Aysal ve kurmaylarının Sneijder’de bu kadar ısrarcı olmasından dolayı rahatsız olduğu öğrenilen İmparator’un önceliğinin sol bek ve stoper olduğu belirtildi.

Terim'in Antalya’da yakın dostlarına Sneijder için ödenecek yüksek paranın takım içindeki dengeyi bozmasından çekindiğini ilettiği öğrenilirken, morali oldukça bozuk olan Fatih hocanın çok sevdiği yönetici Abdurrahim Albayrak’la bile konuşmadığı gelen haberler arasında.

Kaynak: Kadir Çetinçalı - DHA

Eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun , bu takımın zaten dışarıda yeteri kadar düşmanı var neden içimizde köstek oluyoruz ; Fatih Hoca ne yapmaya çalışıyorsun kilidi açacak oyuncu dedin , Sneijder getiriliyor , bu sefer stoper ve sol bek öncelik diyorsun hocam Sneijder hele bir gelsin , sol beke Carlinhos veya muadili yabancı bir sol bek , stopere de bonservisi ile alınacaksa Serdar Taşçı / Ömer Toprak , kiralanacaksa Kolo Toure / Mexes getirilir , Sneijder'in transferi zor olduğu için daha önce başlandı görüşmelere sanırım , öncelik verildi.

ORada istemediğini söylemedi. ONları alacak imkan varsa Kaka'yı alalım dedi. Hem Cl üst tura hem kaka gelmediğinden Sneijder'e yöneldiler. Aldığı parayı sorun ediyorsa ediyordur.

[video=youtube;3cnYGQ1mmBo]https://www.youtube.com/watch?v=3cnYGQ1mmBo[/video]

günaydın millet. bugün güzel haberler alacağız. içime doğdu:D

ORada istemediğini söylemedi. ONları alacak imkan varsa Kaka'yı alalım dedi. Hem Cl üst tura hem kaka gelmediğinden Sneijder'e yöneldiler. Aldığı parayı sorun ediyorsa ediyordur.

Diego ve sneijdere hayır kakaya evet demişti.

Montpellier Başkanı Nicollin, Fenerbahçe kanadının ‘Bitti’ dediği Belhanda ile ilgili çarpıcı cümleler kurdu.

“F.Bahçe’den bir kişi 2 gün önce bana gelip şaka gibi bir teklif sundu. 7.5 milyon Euro'yu 2.5 yılda ödeyeceklerini ve bonuslarıyla bu paranın 9 milyon Euro olacağını söyledi.”

“Ben bonus bilmem. Masaya 12 milyon Euro koymazlarsa bu iş olmaz. Zaten oyuncunun 3 yıl kontratı var, gidemez. Sakın Belhanda bana ahlaksızlık yapmaya kalkmasın.”

Fenerbahçeliler galiba en çok bu transfer döneminde strese girdi. Listenin başında yer alan Montpellier’in 10 numarası Younes Belhanda’da öyle gelişmeler yaşanıyor ki, gazeteci olarak bizler de fazlasıyla şaşırmış durumdayız.

Bu sefer çok sinirliydi

Şöyle anlatalım. Başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman’a yakınlığıyla bilinen her isim “Belhanda çoktan bitti” diyor. Hatta ısrarlarımıza ‘%100’ diye cevaplar geliyor. Fakat işin Fransa kanadı durumun böyle olmadığı yönünde ısrarcı.

Dün Montpellier başkanı Lous Nicollin’le telefonla görüştük. Kendisini şahsi cep telefonundan arayarak Belhanda transferini sorduk. Oyuncusunun ismini duyunca ilk kez bu kadar sinirli geldi Nicollin’in sesi. Ve o sinirle son gelişmeleri aktardı:

"Oyuncu satılık değil ki"

“Fenerbahçe’den bir yetkili 2 gün önce bana gelip şaka gibi bir teklif sundu. 7.5 milyon Euro'yu 2.5 yılda ödeyeceklerini ve bonuslarıyla bu paranın 9 milyon Euro olacağını söyledi. Teklif buydu. Ben oyuncum satılık değil diyorum, bana yapılan teklife bakın.

Ben bonus filan asla bilmem. Masaya 12 milyon Euro koymazlarsa bu iş olmaz. Bunu onlara da söyledim. Zaten oyuncunun 3 yıl kontratı var, bir yere gidemez. Oyuncuyla anlaştıkları söyleniyor. Şimdiden uyarayım. Sakın Belhanda bana ahlaksızlık yapmaya kalkmasın.”

Kaynak: Kaan BORA/*********************

ingiliz basini haber atmis, turkiyeye gelmiyor diye. manu ve tottenhamdan gelecek tek bir soze bakiyor, gelmezse gelmedigi yere kadar cokda lazimdi sanki ;)

Ben hala bunun bir şaşırtmaca olduğunu düşünüyorum

Sanmam. Fatih Terim egosu yüksek bir Teknik direktör. Bu da yetmezmiş gibi gereğinden fazla inat. Amrabata 8 milyon euro bonservis verdirecek kadar inat. Ve ben şunuda çok iyi anladım. Hoca istemediği oyunculara takım içindeki dengeleri bozar diyor. Sonra da kakayı istiyorum diyor. kendisiyle çelişiyor resmen. Sneijderin alacağı yıllık ücretle takımın dengesi bozuluyorsa, Kaka gelirse takım dağılır. çünkü Kaka real'den 10 milyon euro alıyor yıllık. :)

Çıkan haberlere inanıp hocaya sallamayın. O haberlerin amacına hizmet etmiş oluyorsunuz.

Platin diye değil, denge diye.

Denge olayı zaten başlıca saçmalık da , platin çıkarmışlardı birde başımıza , yanlı medyanın attığı başlık şu ;

Platinli Forvet Galatasaray'a '' bu nedir arkadaş ya şimdi bu başlığı gören bilinçsiz izlemeyen taraftar vs. ne yapsın , Fatih Hoca'yı geçtim , taraftar ne yapsın ?

Terim bu transferi engellerse kendisine karşı saygım azalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt