Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

lfc'ye giderse ben bu kafayi burdan keserim

Kendisi demiyor muydu daha en basında şampiyonlar liginde olan ve iddialı kulüp diye...

Lfc de bunların hiçbirisi yok sadece adı var...

1991'den beri şampiyon olamıyorlar bu gidişle de olamazlar...

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder olayı hüsranla sonuçlanacak bence. Malesef sonuç bizi üzecek gibi görünüyor.

İnterle görüşmeler olumlu gidiyor hatta anlaşmış durumdayız galiba ondan kulüpler yalanlamıyor Sneijder de piyasasını arttırmak istiyor bu nedenle bizi kullanıyor bence o yüzden o da yalanlamıyor umarım yanılırım ama durum bu bence

kesinlikle katılıyorum sneijder bizi son çare olarak görüyor ondan süreyi uzatıyor sürekli...daha iyi bi ligden teklif gelmezse mecburen bizi kabul edecek...

Liverpool tehlikeli.Adamlar Andy Caroll gibi bi kazmaya 6-7 m euro maaş mı ne verdiler Sneijder'ra da verirler.

Dün Albayrak,Irmak filan hepsi bugünü işaret etti. En son menajeri de bugünü işaret etti. Bekliyoruz. berbere gideceğim o arada gelirse kavga çıkar.

Olayın bir de şu açısı var.

Arz talep meselesi.

Bu işin reklamını yönetim müthiş yaptı.

Herkesde bu açlığı tavana dayadılar.İlk gün açıklasalar belki bu kadar etkili olmazdı.

Tüm Türkiye'yi konuya vakıf ettiler.İşin şov bölümünün yanında ticari bölümü de çok önemli.

Herkes el cepte bekliyor,Sneijder gelse de forma alsak diye..

Yalan mı?

Arz talep meselesi.

Herkesde bu açlığı tavana dayadılar.İlk gün açıklasalar belki bu kadar etkili olmazdı.

Tüm Türkiye'yi konuya vakıf ettiler.İşin şov bölümünün yanında ticari bölümü de çok önemli.

Yalan mı?

orası da doğru ama herkesin de bi sabrı var

Transfer Nöbeti

kesinlikle katılıyorum sneijder bizi son çare olarak görüyor ondan süreyi uzatıyor sürekli...daha iyi bi ligden teklif gelmezse mecburen bizi kabul edecek...

Zaten sorunda burada...

Neden biz en son alternatifiz?

Yani bir yerde İnter'de oynayamayacak olmasından dolayı bize gelmek zorunda kalacak...

Arz talep meselesi.

Yalan mı?

Bu avuntu, kullanılıyoruz.

valla bu adam gelse bile schalke maçında oynayacağı şüpheli bence. baksanıza adam 1 haftadır nerdeyse ailesiyle görüşüyor, bi karar veremedi gitti. hadi anlaştık diyelim, istanbula gelmesi idmana çıkması falan aysonunu bulur bence. e bide adam 3-4 aydır maç yapıyor, maç ritmini bulması vs.. derken schalke maçına hazır bir sneijder zor gibi bence. gelmiyorsan gelme be kardeşim sanki bedavaya oynayacaksın.

[video=youtube;0lOt53gURNs]https://www.youtube.com/watch?v=0lOt53gURNs[/video]

Bizim takımda sneijder gibi oyuncu çok dedi reis :D

Hepsini izlemedim cünkü dayanmadim. Amrabat'a kadar izledim. Ben sizin takim ici dengelerinize ......

Ulan Avrupada hedef ilk 10 diyorsunuz nedir su takim ici dengeler be. Aklima da kötü seyler gelmiyor degil. Bizimkiler birde baska takimdan teklif yok diye ilk teklifi geri cekip daha düsük rakamla ikinci teklif sunmus olmasinlar?

Yahu Albayrak'in hali ne? Sneijder'den bashediyoruz adamin bir aglamadigi kalmis. Ama bildigimiz Albayrak Yigit transferinde bile göbek atacak durumda oluyordu..

Ayrica dün 'bu aksam' (yani dün aksam) demis ama yine ses yok..

Ne sabırsız ne kötümser adamlarsınız. Dünyanın sayılı oyuncularından biri hakkında konuşuyoruz. İki günde gelecek diye bir şey yok.

Transfer Nöbeti

valla bu adam gelse bile schalke maçında oynayacağı şüpheli bence. baksanıza adam 1 haftadır nerdeyse ailesiyle görüşüyor, bi karar veremedi gitti. hadi anlaştık diyelim, istanbula gelmesi idmana çıkması falan aysonunu bulur bence. e bide adam 3-4 aydır maç yapıyor, maç ritmini bulması vs.. derken schalke maçına hazır bir sneijder zor gibi bence. gelmiyorsan gelme be kardeşim sanki bedavaya oynayacaksın.

Arada iki idmana çıktı İnter'de

gelmicek bu adam.

beceremedi yönetim yine bir tane daha kap faciası

Ne kap faciası gelmese bile yönetimin suçu yok gs yönetimi elinden geleni yaptı bonservis konusunda anlaştılar sneijderin alıcağı parada da sıkıntı olduğunu sanmıyorum.Tek sorun sneijderin türkiyeye gelip gelmemesi açıkçası bu saatten sonra sneijder olmasa ben yönetime suç bulmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt