Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Avrupada ilk 10 hedefimiz var hala takım içi dengelerden bahsediliyor ya acaip sinirleniyorum ne yani sneijder 5-6 alacak diye emre top oynamayacakmı semih ben daha çok isterim mi diyecek zaten şuan aldıkları maaş ortada koskoca interin açın maaşlarına bakın arada ucurumlar var olacak o kadar.

hadi müspet bi haber gelsin hadi be!!1!

ya yine sallamasyonlar baslamis .. Dun gece menageri aciklama yapiyor sabah netlesecek diye simdi siz yaziyorssunuz vay efendim menegerin haberi yokmus hahahhah kopuyoruz allahim

Sorun takım içi denge değil bence sorun ft ve bülent tulun çekişmesi ...ft'nin istediği kaka gelseydi diğer oyuncularla dengeli mi alacaktı parayı o yüzden bunu gecelim.

Bu çekişmeye bir son versinler .dün abduurrahim albayragi dinledim neredeyse sneijder bitti diye ağlayacak .amrabata 8 milyon verince i love you hocam bilmem ne sneijdere ağla .eğer sneijder bu takıma gelmeyi kabul etmişse ikiside halay çekmeye başlasın . Ikilisinde çok severim ama bu sevginin asıl kaynağı galatasaraydir ve hiçbirşey galatasarayin üzerinde değildir

haklısın.terim in basın toplantısında sneijder in ismini hatırlamamsı aslında bir göndermeydi..

Transfer Nöbeti

Sneijder eğer gercekten vizyon ve imaj peşinde ise parayı dert etmez ve var ise lfc teklifini kabul eder...

Sent from my iPad using Tapatalk

Fatih Hoca ile yönetim arasında her transfer döneminde sıkıntı çıkıyor bu belli bir şey ama bu transfer döneminde hoca ben listeyi verdim isterse başkan açıklasın dedi.Başkan da açıkladı Hocanın verdiği listede Sneijder-Carlinhos-Chadli var dedi.Başkana inanmıyorsunuz da niye tanımadığınız duyumculara reyting peşinde koşan gazetecilere güveniyorsunuz anlamıyorum.Ünal Aysal'da ilk geldiği günden beri böyle bir transferi hedefledi diye düşünüyorum.Seviyor böyle şeyleri az anasının gözü değil bizim başkan.:) Biraz daha sabredelim bakalım açıkcası ben Sneijder'e ihtimal bile vermiyordum.Başkan çok büyük bir beklentiye soktu öyle böyle bir beklenti değil hemde.Bu transfer olmazsa başkan bunalacak gibi duruyor.Birde burada 2-3 kişi var taraftarı Fatih Hocaya karşı yüksek egolu diye galeyana getirmeyi çalışıyor.Kimse Fatih Hocayı eleştirmeyin demiyor kimseye ama bu eleştirilerin dozu çok yüksek seviyede bu takım neredeydi nereye geldi ne şekilde geldi.Birde bu egoyu karıştıranlara sorun Mourinho'nun en büyük fanlarıdır.Renkdaşlarım lütfen eleştirilerimizi kışkırtıcı tahrik edici değil yapıcı yapalım böylece köstek değil destek olmuş oluruz.

ya yine sallamasyonlar baslamis .. Dun gece menageri aciklama yapiyor sabah netlesecek diye simdi siz yaziyorssunuz vay efendim menegerin haberi yokmus hahahhah kopuyoruz allahim

menajerin açıklamalarına ne bakıyorsun sen ona bakarsan daha hiç görüşmediler galatasaray ile her haber doğru olacaksa oho ayrıca menajer bittiyse bile bu iş çıkıp bitti demez.Hala takım arama peşindedir öyle der tabi.

Tahir sitesinde çıktı haber kaynaklarına baktım bi holandanın websitesi.Alexeda baktım siteye hollanda sıralamsında 16. yani o kadar dagüvenilmez bi kaynak değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt