Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fb işi dogruysa, yönetimde olsam ilk işim transfer komitesine ek bi komite daha koyup fb nin her el attıgı oyuncuya salca olup ımza asamasına kadar getırene kadar alacakmıs gıbı davranıp hepsınde 5-10m euro zarara sopktururdum en az on sene.

arkadaş iş yapamaz oldum merak içindeyim.

Şöyle düşünmek lazım esasında. Altyapımız hakkında bir fikrimiz var mı ? Hangi hocalar çalışır orada ? Bu zamana kadar nasıl bir katkı vermişlerdir ? Pro-lisans sahibidirler mi ? Fatih Terim Florya için pek de iç açıcı şeyler söylememişti. Kulüp yatırımlarının ne kadarını altyapıya ayırıyor ? Altyapı dediğimiz olayın en büyük destekliyicisi spor okulları açmaktır bu ne zaman faaliyete geçebilir ? Altyapı dediğimi ana organlardan biriyse sadece neden Türkiye ile sınırlı kalır ? Dünyanın hemen hemen önemli futbolcu yetişen yerlerinde okullarımı olmak zorunda yanlışmıyım.

Brezilya, Arjantin, Afrika vs...

Buralarda altyapı okulları açılabilir.

Spor okulu açıldı işte:) 1.5 yıldır ilerleme var. Bizim ortak programlarımız var Afrika-Avustralya ve Avrupa'da. Yine Şişli'de Sarıgül spor okulu açtı Ajax ile ortak çalışıyor. Oraya gönderiyor oradan getiriyor vs. Bunlar zaman istyor. Bu zamanı da bize yerli genç transferleri yapacak hamleler kazandırır. FT'de bunu dedi işte Altyapı ölmüş. Bizim zamanımızda hiç değilse 1-2 isim göze batardı iş görürdü diyor. Durum vahim tek çözüm bu TFF düzenlemesi-yabancı sınırlaması- sonrası yerli transferinde daha aktif olmak.2 bölgeyi gençleştirmek lazım.

Djuricic kanatlarda oynayabiliyor mu?

Beklemekten olduk heder,

Gel birlikte alalım kupaları teker teker,

Önerdiğim sözleşmeyi kabul et o para ömür boyu yeter,

NABERr SNEIJDER! :(

Bülent Timurlenk,Nevzat Dindar,Atilla Gökçe,Güntekin Onay,Melih Şabanoğlu

Hepside geliyor dediler..

Bu iş çözülsün artık bugün

Rabbim Ne eyler Ne eylerse Wesley Sneijder

Hayırlı cumalar A Dostlar

Arkadaşlar videoda çok kötü birşey dememiş. Yazılanları okuyunca ben de başta kızdım ama.

Ayrıca Sneiijder'in parası normal piyasa şartlarına göre uçuktur belki de. Bu doğruysa itiraz edebilrdim ben de. Ama normal bir ülkede. Çünkü atıyorum Sneijder'in alacağı yıllık 5 milyonsa biz o parayı one vermez isek cebimizde kalmıyor. Gidip Çağlar, Sercan, Furkan gibi adamlara veriyoruz. Yani yine cebimizden çıkıyor o para. O yüzden varsın Sneijder için çıksın.

H.Şükür öyle düşünmüyor işte. Hep böyleydi bu tip oyuncular. Eğitim şart diyorum. Gerçekten bunu görmemeliler artık. Onlara kalsa M.Sarpla Hürriyetle kadro kurulur ekonomik olur onlarla da Galatasaray 3 puan farkla lider girer devre arasına ancak 1 sene sonra 9.olur. Hakan az konuşmalı bu tip konularda. Çok konuşmalı Mecliste, siyasetde.

menejeri şampiyonlar liginde bir takıma gidecek dedi.

tottenham, fener, QPR, anzi gibi takımlara gitmez. şuan CL'de 16 takım var. 16 takımdan biri. manu önceki sene istemişti, şimdi o bölgede kagawa var. PSG 'de büyük oynuyor adamların hedefi CR7. Real, Barça gibi takımlar istemiyor. Celtic, Valencia, Shalke, Malaga gibi takımların almaya da gücü yetmez.

bu yüzden tek ihtimal kalıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beyler sneijder gelirse hakan balta ligde oynayacak çoğu maç, gelmese mi bu sneijder ya :confused:

lan oğlum işe gididcem bu saat oldu gidemiyorum açıklayın da :D

nike sponsor olmuş bu kesin artık

Yalnız Fener araya girmeyi kesin denemiştir ben beklerim bu şeref yoksunlarından..

fb araya giremez ya interle anlaştık başkan yemek yedi başkanlarıyla imkansız nereye giriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt