- 15 Nisan 2010
- 22.400
- 6.236
- 1.858
Cevap: Transfer Nöbeti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu transfer olmaz ve fener alirsa varya cok merak ediyorum ne olacak burda
Şöyle düşünmek lazım esasında. Altyapımız hakkında bir fikrimiz var mı ? Hangi hocalar çalışır orada ? Bu zamana kadar nasıl bir katkı vermişlerdir ? Pro-lisans sahibidirler mi ? Fatih Terim Florya için pek de iç açıcı şeyler söylememişti. Kulüp yatırımlarının ne kadarını altyapıya ayırıyor ? Altyapı dediğimiz olayın en büyük destekliyicisi spor okulları açmaktır bu ne zaman faaliyete geçebilir ? Altyapı dediğimi ana organlardan biriyse sadece neden Türkiye ile sınırlı kalır ? Dünyanın hemen hemen önemli futbolcu yetişen yerlerinde okullarımı olmak zorunda yanlışmıyım.
Brezilya, Arjantin, Afrika vs...
Buralarda altyapı okulları açılabilir.
Arkadaşlar videoda çok kötü birşey dememiş. Yazılanları okuyunca ben de başta kızdım ama.
Ayrıca Sneiijder'in parası normal piyasa şartlarına göre uçuktur belki de. Bu doğruysa itiraz edebilrdim ben de. Ama normal bir ülkede. Çünkü atıyorum Sneijder'in alacağı yıllık 5 milyonsa biz o parayı one vermez isek cebimizde kalmıyor. Gidip Çağlar, Sercan, Furkan gibi adamlara veriyoruz. Yani yine cebimizden çıkıyor o para. O yüzden varsın Sneijder için çıksın.
beyler sneijder gelirse hakan balta ligde oynayacak çoğu maç, gelmese mi bu sneijder ya :confused:
nerden bu bilginike sponsor olmuş bu kesin artık