Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Benim anlamadığım ntvspor hala 3,5 yıllıgına anlaşıldı diyor ya deli mi bunlar

Yahu anlasma yok iste neyin kafasini yasiyorsunuz ki. Anlasma olsa kulüp niye aciklamasin, neyi neden sakliyorlar.. Hep böyle avuturz kendimiz. Daha görüsmeler sürüyor iste, biten birsey yokmus, resmi aciklama bile geldi.

Kardeşim inanıp inanmamak sana kalmış ben bu haberler geçmeden günler öncede söyledim anlaşma KESİN!!!!

Bu iş olacak yıllık herşey dahilde 5.5 m euro olucak artık bu iş burdan dönmez dönemez.

beyler şeref kesin olarak geldi dedi bekleyin ntvspor duyurmuşken bizim kulup duyurmaz borsada hisse yapma çabasında ortalık durulunca açıklacaklardır

Beyler neden panik yapıyorsunuz? Tam protokoller yerine getirilmeden resmi site nasıl açıklasın transferi? Rahat olun günün keyfini yaşayın.

Beyler, bu transfer gerçekleşmezse hedef belli: Ntvspor.

quote_icon.png
Onur Şahan Nickli Üyeden Alıntı

o degılde cezalılara yaradı bu iş :D

tşk ntv:lol:

Yıllık sabit 5.2 mi yazdı ntvde?

eger pazartesine ertelemişse ben yönetimde olsam tüm teklifleri geri çekerdim

şeref aydın ne dedi bi gösterin ben geldi dediğine rastlamadım.

KAP a bildirim yapmadan açıklayamayacaklarını sağır sultan biliyor. Sıkıntı yok bu yapılan açıklamayı niye NTV spor vermeden yapmadılar. Biraz düşünün arkadaşlar sıkıntı YOKK!! anlaşma kesin

oyuncuyla anlasilmis olsaydi aciklanirdi kapimi dusunecekler oranin verdigi cezadan nolucak allah askina

İmza atılmadı belki ama gelişmeler çok olumlu sayılı günler saatler kaldı şınoya kavuşmaya :ayatollah:

Ben gidiyorum aga gelmezse gelmesın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt