Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mrb başta mecidiyeköy olmak üzere büyük şehirlerdeki GS store larda müthiş bir yoğunluk ve telaş var.... formalar hazır galiba saat 16:00 ya dikkat...

Ynt: Transfer Nöbeti

Sneijder mok yemis Selçuk'un yanında. Pasi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Transfer Nöbeti

Neyse bu kadar lafin ardindan isin mokunu cikartmasinlar denge menge gibi sacma sapan laflarla...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ya beyler lig tv bir tek bende mi çıkmıyor kafayı yemek üzereyim kolay kurulum da yaptım ligtv'de sinyal yok yazıyor, yağmurdan olabilir mi acaba ne yapabilirim?

Yağmurdandır, beklemen lazım malesef.

Bence baska bir turk defans alinmadigi halde gokhan zan takimda tutulmali semih filan sakatlanirsa yabanci kontenjani icin

ya beyler lig tv bir tek bende mi çıkmıyor kafayı yemek üzereyim kolay kurulum da yaptım ligtv'de sinyal yok yazıyor, yağmurdan olabilir mi acaba ne yapabilirim?

kardeşim müteri hizmetlerini ara onlar senın cihaza sinyal göndericeklerdir.o şekilde halolur.Ama bir çözümü daha var cihazın fişini çıkar tekrar tak ve 10 dakika lig tv de beklesin sonra kolay kurulum dedıgınde gene cozuluyor

Transfer Nöbeti

Yagmur yagar ki orasi antalya orada hep yagmur yagar gayet dogaldir da ya yayin kesilir ya saha göl olur...

Nasil bir geri kalmisliktir bu

Sent from my iPhone using Tapatalk

çanağın ucundaki lnbye poşet geçir yağmurdan etkilenmesin düzelir o zaman ben öyle yapıyorum... :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt