Transfer Nöbeti (Arşiv 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Lig tv; sneijder transferi ailesiyle degerlendiriyor...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

Madem barkod hazırlanabiliyor o zaman biri de Belhanda'nın hazırlayıp ezikleri keklesin :D

Beyler 1 saattır yoktum gelişmeleri alabilirmiyim ?

.......................................................................................................................

..........................................................................................:ayatollah::ayatollah:

:sgr: :sgr:

Ben öyle değilim eminim ki Soner abi de öyle değildir.. Yaşı 30 ve üzeri olanlar ne demek istediğimi anlarlar...

4 sene üst üste şampiyon olurken ve UEFA ve Süper kupa gelirken yemin ederim transfer falan kimsenin umrunda değildi..

Ne zaman transfer sezonu başlar ne zaman biter bilmezdik..

Arkadan gelen yeni nesille birlikte transfer bir numaralı olay oldu taraftarların beklediği takip ettiği...

Valla gram umrumda değil Sneijder'in gelmesi veya gelmemesi... Benim için önemli olan futbol takımımızın bir eksikliğinin giderilmesi...

Galatasarayımıza yararlı olsunda bu Sneijder mi olur ahmet mi olur mehmet mi farketmez...

Valla bende o dönemleri gayet iyi hatırlarım şuan olmuyor bir şekilde, Transfer döneminde daha hareketli oluyor burada ve buda beni aşırı rahatsız ediyor.. Evet transfer güzel ve önemli birşey ama orada bu forumdaki herkesin ortak noktası olan renkler maç oynuyor ve diğer transfer dönemlerinde herkesin burada merakla beklediği Selçuk, Burak, Hamit, Melo falan oynuyor ama kimsenin umrunda değil.. Herkes burada onları heyecanla bekliyordu oysaki..

Sneijder heyecanını kırmak için Bi şekilde şu maçı takip edin renktaşlar emin olun oynadğımız oyun size zevk vericek :D

O değil de Sneijder gelirse diğer transferleri yapmak da çok kolaylaşacak, bakın bu adam bile geldi, vizyonumuz bu hesabı

Sneijder thy'nin uçağıyla mı gelir yoksa Ünal Aysal'ın özel uçağıyla mı ?

Yooo gayet eli yüzü düzgün bir rakibe benziyor.. Büyük hata yapmadılar.. Tek paslarla oynuyoruz ve sürekli ileriyi düşünüyoruz.. En azından bu çok güzel birşey.. Riera böyle giderse Carlinhos'a falan ihtiyaç kalmaz.. 2 Maçtaki oyununu oynarsa da Emre Amrabat'ı falan aratmaz..

fakese de güzel yapmış eleman valla takdir etmek lazım ne diyeyim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt