Sami Yılmaz
Kırmızı Üye
- 28 Aralık 2010
- 1.798
- 440
- 1.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

a ya da c olması klass farkı değil arkadaşlar numarası a olan pencere kenarında oturur b olan ortada c olan ise tam aradaki boşluk yanında .oğlum A'da yer bulunmadı belki nereden biliyorsunuz C de businessclass değil mi?![]()
Ulen kim kacirdi kopeklerini.......!??????
:sgr:
Arkadaş ********************* diye gazete var biz bi öle dedik diye ceza aldık,Ne saçma iş yav...
-----------------------------------------------ONUR(MUSLERAYI 18'E SATIP ONUR'U 6 YA ALMALI KAR:12)
--------------------------------EBOUE SEMİH SERDAR CARLİNHOS(RİERAYI GÖNDERMELİ)
--------------------------------------------------YAYA TOURE(MELO GİTMELİ)
--------------------------------HAMİT XELÇUK SNEİJDER BERNARD(KESİNLİKLE GELMELİ,AMRABAT GİTMELİ)
--------------------------------------------------HİGUAİN( burak'ı birileri kesin 10 milyon ueroya ister,,bizde burdan gelecek parayla higuani alırız)
musleradan gelen paraylada takviye ettik mi en fazla 12 milyona alırız
SENE SONU KADROSU
çiğ köfte yiyecek gelsin... Kendim yapıyorum![]()
-----------------------------------------------ONUR(MUSLERAYI 18'E SATIP ONUR'U 6 YA ALMALI KAR:12)
--------------------------------EBOUE SEMİH SERDAR CARLİNHOS(RİERAYI GÖNDERMELİ)
--------------------------------------------------YAYA TOURE(MELO GİTMELİ)
--------------------------------HAMİT XELÇUK SNEİJDER BERNARD(KESİNLİKLE GELMELİ,AMRABAT GİTMELİ)
--------------------------------------------------HİGUAİN( burak'ı birileri kesin 10 milyon ueroya ister,,bizde burdan gelecek parayla higuani alırız)
musleradan gelen paraylada takviye ettik mi en fazla 12 milyona alırız
SENE SONU KADROSU
Dreambox alin millet kafa rahat![]()